Home Fashion Accessories Branduri românești sustenabile – Haine și accesorii pentru confortul celor mici (III)

Branduri românești sustenabile – Haine și accesorii pentru confortul celor mici (III)

7 min read

Alegerile sustenabile sunt mai la îndemână decât credem, dacă are cine să ne îndrume în direcția potrivită. Mai ales atunci când avem alternative pentru distracția, confortul și siguranța copiilor, de la producători interesați deopotrivă de crearea unor produse utile și creative și de impactul pe care îl au asupra mediului. Pentru a vă inspira în realizarea unor alegeri sustenabile, inclusiv atunci când vine vorba de nevoile celor mici, vă prezentăm inițiative românești care pun accentul pe design și calitate și se adresează părinților care împărtășesc aceleași valori, fiind preocupați de viitorul planetei în care își vor croi destinul copiii lor.

branduri românești copii

Universul tău

Universultau.ro este un magazin online destinat mămicilor, tăticilor, bunicilor și prietenilor care vor să facă un cadou frumos și util unui bebeluș, unui copil, unei gravide sau unei mămici. Pe universultau.ro puteți găsi și produsele create de Childhome, o afacere de familie a cărei misiune este de a crea ambiente de vis pentru copii. Childhome se specializează în produse premium destinate nou-născuților și copiilor: obiecte de mobilier, decorațiuni pentru cameră, jucării și accesorii, pătuțuri transformabile, pătuțuri Montessori, canapele, măsuțe de înfășat, scaune de masă, balansoare și renumita colecție de gentuțe Mommy Bag! Combinația dintre calitatea excepțională și designul atemporal dă naștere unor elemente de mobilier și accesorii durabile, versatile, care se adaptează perfect exigențelor familiei moderne. Activitatea de producție se realizează în mod responsabil și sustenabil, prin acordarea unei atenții deosebite normelor de siguranță și mediului înconjurător.

Ferr.ro

Ferr.ro este un brand românesc nou, lansat pe piață la începutul anului 2021, care a luat naștere, precum susține și motto-ul lor, din dragoste pentru cei mici. Din dorința de a acoperi nevoile micuților, produsele Ferr au fost create într-un mod care pune accentul pe design și funcționalitate, fiind totodată confecționate în proporție de 90% din materiale durabile, baby-friendly, precum lemnul și siliconul alimentar. Acestea sunt disponibile într-o paletă de culori neutre, pale, fiind astfel potrivite pentru toate gusturile. Misiunea brandului este simplă: „Ne dorim să găsim echilibrul între practicabilitate și estetică, pentru a putea oferi prietenilor noștri virtuali exact ceea ce își doresc”.

Littlejoy

Universul Littlejoy a fost creat pornind de la o serie de valori fundamentale bine definite, din dorința de a transpune aceste valori în viața copiilor cu ajutorul părinților, accentuând importanța responsabilității față de conservarea mediului înconjurător. Tot ceea ce îi înconjoară pe copii trebuie să fie ecologic, durabil și calitativ, astfel încât obiectele cu valoare emoțională să poată fi transmise și apreciate de generațiile viitoare. Atenția acordată calității materialelor folosite, confecționarea handmade a produselor din lemn, bumbac organic, in, cânepă, lână și alte materiale ecologice, definite de un stil original, au ca scop principal confortul copiilor, utilitatea și, mai ales, durabilitatea. Universul micilor bucurii, Littlejoy, înseamnă mai mult decât simple produse pentru copii! www.littlejoy.ro

WORD BY MIMAR

Micul brand românesc a început cu dorința furnicuței MIMAR de a realiza articole sustenabile pentru mămici, copii și bebeluși. Hainele și accesoriile unice prin combinația de imprimeuri, texturi și atenție la detalii sunt realizate utilizând materiale naturale, precum bumbacul organic certificat OEKO-TEX și muselina organică certificată. Prosopelul pentru prima băiță, scutecul din muselină organică certificată, păpușica bebelușului, păturica bebelușului și setul pentru grădiniță sunt câteva dintre produsele create în atelierul furnicuței MIMAR. Articolele cele mai utilizate, care trebuie să fie cât mai delicate pentru pielea bebelușului, pot avea totodată și un design cât mai plăcut, vesel și colorat.

Citește în continuare Branduri românești sustenabile – Haine și accesorii pentru confortul celor mici (II).

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Accessories

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Secretele unui păr sănătos chiar și în zilele caniculare

De ce este nevoie să ne pregătim părul pentru zilele caniculare? Deși soarele este o sursă…