Home Fashion Borseta este cel mai inedit accesoriu al primăverii

Borseta este cel mai inedit accesoriu al primăverii

4 min read

Da, așa cum am văzut încă de la finalul lui 2017, când și-a făcut apariția timid pe catwalk, borseta este din nou în vogă dar nu așa cum te-ai aștepta.

Influențele anilor 90′ își fac din ce în ce mai tare simțită prezența și iau cu asalt colecțiile designerilor. Jeans în toate formele posibile, jeans cu jeans accesorizat cu jeans, geci oversized din denim și jeans cu manșetele neterminate sunt trenduri din ce în ce mai prezente în cel mai mare catwalk al lumii – scena de streetstyle.

Dar iată că acum nu mai este vorba doar despre jeans. Borseta este noul accesoriu în vogă și este prezent pretutindeni. Și de data aceasta, este un accesoriu chiar chic. Mult mai frumos definită decât predecesoarele sale, borseta este purtată acum pe tale, în loc de curea sau chiar pe diagonală.

 

Dar cum a început totul? Ei bine, înainte ca această revenire să fie un trend adoptat de vedete, Sarah Jessica Parker – ca un adevărat fashion icon ce este – a apărut mândră cu o borsetă Chanel. În 2014, când nimeni nu credea că borseta este un obiect spre care să își mai îndrepte atenția, Parker a știut că este un accesoriu extraordinar, și asta cu mult înainte de a fi cool. Kudos!

 

Anul acesta, borseta a putut fi admirată în toate formele, culorile, modelele și materialele în colecțiile marilor case de modă. Dacă Chloe a adus-o în atenția publicului încă de anul trecut, primăvara aceasta a fost rândul modelelor din show-urile Gucci, Kenzo, Stella McCartney și Marni să defileze hands-free și să afișeze borseta din piele în jurul taliei.

Binențeles că și cei mai cool Instagrameri din scena fashion au înțeles că borseta este și nu are de gând să plece nicăieri. Astfel, ne bucurăm privirea de ținute superbe în care borseta este vedeta.

Acum nu ne mai rămâne să ne bucurăm de acest accesoriu surprinzător și să ne întrebăm decât care este următoarea piesă ce va reveni din trecut!

 

Load More Related Articles
  • PRO sau CONTRA cezariană

    După ce vestea că Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de…
  • Bucureștiul Altfel – Harta gastronomică a capitalei

    Când descrii un oraș, cel mai des începi prin a povesti despre clădirile fascinante, galer…
  • Primul tatuaj

    Am scris mult despre body acceptance în ultima vreme pe fpm.ro. Am scris despre idealurile…
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

PRO sau CONTRA cezariană

După ce vestea că Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de…