Home Health & Sports Scapă de astenia de primăvară cu ajutorul uleiurilor terapeutice

Scapă de astenia de primăvară cu ajutorul uleiurilor terapeutice

4 min read

Este adevărat că schimbarea sezonului aduce zile mai lungi, vreme mai caldă și cer mai însorit însă, pentru mulți dintre noi, primăvara înseamnă o stare de oboseală și slăbiciune fizică, anxietate și lipsa energiei.

Toate aceste stări și numeroasele ei efecte sunt puse sub umbrela asteniei de primăvară. Astenia de primăvară, împreună cu un stil de viață modern și agitat, ne predispune stresului, care are o mulțime de efecte negative asupra minții și corpului. De multe ori ne este greu să îl evităm și cu atât mai dificil să îl combatem. Astenia de primăvarăși stresul au manifestări precum: stări de irascibilitate, oboseală cronică, schimbări bruște de dispoziție, tulburări de somn, probleme de concentrare și memorare și nu numai.

Cum trecem peste astenia de primăvară cu ajutorul uleiurilor terapeutice

Există câteva motive pentru care tot mai mulți oameni aleg să iși întărească sănătatea și să-și îmbunătățească calitatea vieții folosind uleiurile terapeutice. În primul rând, e important de știut căuleiurile terapeuticeacționează în același timp asupra tuturor planurilor: fizic, psihic, emoțional și spiritual. Efectele uleiurilor esențiale sunt recunoscute încă din antichitate. Probabil, odată cu trecerea anilor, multe dintre cunoștințele despre miraculoasele elixire ale sănătății s-au pierdut din cultura medicinei.

Uleiurile terapeutice sunt extrem de concentrate, o picăturăde ulei terapeutic având un efect exponențial crescut, față de alte tratamente create din aceeași plantă. Un blend de uleiuri terapeutice înseamnă un amestec concentrat din uleiuri esențiale extrase din plante diferite, astfel încât poți beneficia de efectul benefic al mai multor plante printr-o singură aplicare. Uleiurile esențiale și combinațiile acestora se pot aplica topic, la încheieturile mâinilor, local – atunci când există o problemă pe piele localiztă, sau se pot administra intern, împreună cu un pahar cu apă sau prin picurarea lor sublingual. NOUL Magic Oil Kräuter este un produs magic, un mix concentrat de peste 30 de uleiuri esentiale din plante medicinale cu efecte terapeutice.

Acțiunea incredibilă și puternică a ingredientelor este posibilă datorită standardului foarte înalt al calității ingredientelor și menținerii principiilor active din ele. Mai exact, o importanță deosebită o au 8 din cele peste 30 de plante medicinale cu efect terapeutic sau BIO: BIOGrâu, BIO Rozmarin, BIO Portocală, BIO Salvie, BIO Aloe Vera, BIO Măsline, BIO Lavandă și BIO Limone, plante ce au efecte miraculoase asupra organismului. Magic Oil Kräuter are rezultate uimitoare.

 • veronica tomos

  Young Designers: Veronica Tomoș

  Astăzi vă prezentăm un interviu cu Veronica Tomoș, un tânăr designer care a studiat la Uni…
 • Are you feeling Gucci?

  Ceea ce e sarea pentru bucate, e Gucci pentru garderobă. Orice iubitoare de modă cu aspira…
 • Stil la iHeartRadio … sau nu?

  Dacă vreți să aflați câștigătorii iHeartAwards 2019, noi vă direcționăm direct la sursă. D…
Load More Related Articles
 • PRO sau CONTRA cezariană

  După ce vestea că Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de…
 • Bucureștiul Altfel – Harta gastronomică a capitalei

  Când descrii un oraș, cel mai des începi prin a povesti despre clădirile fascinante, galer…
 • Primul tatuaj

  Am scris mult despre body acceptance în ultima vreme pe fpm.ro. Am scris despre idealurile…
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In Health & Sports

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

PRO sau CONTRA cezariană

După ce vestea că Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de…