Home Fashion Balade en Méditerranée. Colecția Chanel Cruise 2020/2021

Balade en Méditerranée. Colecția Chanel Cruise 2020/2021

2 min read

Chanel Cruise 2020/2021 este colecția imaginată de Virginie Viard pentru o vară în Capri sau în sudul Franței, o garderobă de vacanță alcătuită din piese ușor de purtat, potrivite pentru „femeile cool și sofisticate”.

Chanel Cruise 2020/2021

„Inițial, prezentarea colecției urma să aibă loc pe Insula Capri (în Italia), dar asta nu s-a întâmplat până la urmă din cauza restricțiilor de circulație”, a spus directorul artistic al Chanel, Virginie Viard, într-un comunicat de presă. „Așa că a trebuit să ne adaptăm.” Noua colecție celebrează atitudinea liberă și relaxată inspirată de Coasta de Azur și de Riviera italiană.

Colecția a fost creată printr-o abordare similară propriului său mod de a-și pregăti garderoba de vacanță, mixând piesele favorite cu noi achiziții interesante. Viard a folosit în această colecție chiar și câteva articole vestimentare și accesorii care sunt disponibile deja în magazine, dar care nu au apărut încă în campanii – printre care o pereche de pantaloni din denim și o geantă de plajă din împletitură de răchită. „Îmi place”, spune designerul, „de ce ar trebui să facem alta?”.

Imaginile campaniei și ținutele din Colecția Chanel Cruise 2020/2021 pot fi analizate în detaliu pe www.chanel.com, iar în magazine piesele vestimentare vor fi disponibile din luna noiembrie.

Citește în continuare Accesoriile must-have pentru acest sezon.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Rico888 și Killa Fonic lansează prima piesă în limba italiană – Tango & Cash

Rico888 și Killa Fonic aduc prima piesă în limba italiană, Tango & Cash, al cărui nume…