Home Fashion Accessories Accesoriile must-have pentru acest sezon

Accesoriile must-have pentru acest sezon

4 min read

Unul dintre lucrurile pe care le vei observa imediat în ținutele oricărei persoane pasionate de modă și stil este că nu doar hainele sunt răspunzătoare pentru un look perfect, ci și accesorizarea joacă întotdeauna un rol major. Descoperă în continuare care sunt accesoriile must-have care îți vor completa în mod ideal ținuta în acest sezon.

Accesoriile must-have

Cum poți să îți reinventezi stilul, folosind totuși piesele vestimentare preferate care se află deja în garderoba ta? Anul acesta, răspunsul vine sub forma accesoriilor din fibre naturale, croșetate sau împletite în modele suprinzătoare pe care poți să le porți atât într-o ținută relaxată de vară, cât și la evenimente, alături de rochia preferată.

Alege dintre accesoriile must-have ale sezonului pe acelea care te vor ajuta să realizezi nenumărate ținute stylish. Și ce poate fi mai versatil decât o eșarfă, de preferat dintr-un material natural care lasă pielea să respire? Dintre accesoriile clasice care protejează părul și scalpul de razele soarelui, un head wrap cu imprimeul preferat este opțiunea perfectă pentru a ieși în evidență cu stil.

De cele mai multe ori, un accesoriu special este exact ceea ce ai nevoie ca să îți scoți ținuta din anonimat. Forme geometrice, rame proeminente, ochelari care vin cu propriile accesorii, precum lanțul auriu de la Gucci, sunt dovada că stilul și funcționalitatea pot fi îmbinate cu succes.

Hainele și accesoriile sunt la fel de importante în crearea unei ținute care să îți exprime cu adevărat stilul personal, iar modelul, culoarea, dimensiunile și materialele utilizate au o evoluție constantă. Gențile vin în acest sezon într-o diversitate de apreciat, din care îți vei găsi cu siguranță stilul potrivit pentru ținutele verii.

Citește în continuare Cum purtăm trendul tie-dye în 2020.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Accessories

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

„Speranțe vis, speranțe flori” al Mihaelei Runceanu, primul șlagăr românesc remixat în cadrul glo™ Creative Camp by Electric Castle

Începutul anului este marcat de lansarea celor trei creații muzicale ale taberei glo™ Crea…