Home Fashion Ariana Grande va apărea în noua campanie Givenchy

Ariana Grande va apărea în noua campanie Givenchy

2 min read

 Givenchy anunță că Ariana Grande este noul reprezentant al brandului, prin intermediul unor fotografii alb-negru care amintesc de silueta lui Audrey Hepburn din Breakfast at Tiffany’s. Campania pentru toamnă-iarnă 2019 care o va avea în centru pe Ariana va fi dezvăluită în întregime în luna iulie.

ariana givenchy

„Sunt atât de mândră să reprezint Givenchy, este o casă de modă pe care am admirat-o dintotdeauna și să fac parte din această familie este o onoare”, a spus Ariana Grande. „Îmi plac hainele, creațiile lor, îmi plac încrederea și bucuria pe care Givenchy reușește să le aducă oamenilor. Nu numai că îmbrăcămintea este atemporală și frumoasă, dar sunt mândră să lucrez cu un brand care îi face pe oameni să se simtă celebrați pentru cine sunt și pentru cine vor să devină.”

„Givenchy își anunță cu entuziasm noul reprezentant – o femeie puternică și independentă, cu un caracter și stil revigorant = Ariana Grande. Inspirație modernă și vocea unei generații, Ariana este astăzi una dintre cele mai influente forțe din cultura pop. Interpret și compozitor premiat cu Grammy, ea întruchipează spiritul femeii Givenchy cu generozitate și inteligență învăluite în mister”.

Rochia neagră purtată de Audrey Hepburn în Breakfast at Tiffany’s în anul 1961 a fost creată de Hubert de Givenchy, fondatorul casei de modă Givenchy.

Citește în continuare Louis Vuitton Resort 2020.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Cine este Vanotek, DJ-ul și producătorul român cu un sound internațional

Vanotek este un tânăr producător şi DJ român, originar din Republica Moldova, care a studi…