Home FPM Styling ANTONIA: The romantic heroine

ANTONIA: The romantic heroine

13 min read

O cunoaștem cu toții. De la concerte, de la TV, de la radio sau de prin topurile care o declară cea mai frumoasă femeie din România. Viața ei e în atenția presei și tot ceea ce face, spune sau poartă este analizat până la cel mai mic detaliu. Cum este Antonia când nu o vede nimeni și ce îi dă putere să fie în același timp o artistă desăvârșită și o mamă împlinită? Aflăm chiar de la ea.

Antonia

Primul lucru pe care îl faci dimineața.

Îl pup pe Alexandru, apoi îi pregătim pe copii pentru grădiniță.

Ce îți place cel mai mult să faci când ai o zi liberă, departe de privirile fanilor și ale jurnaliștilor?

Să îmi petrec timpul cu familia. Până vin cei mici de la grădiniță, ma bucur de prezența lui Alex. După ce ne reunim, ne uităm la filme, ne relaxăm, ne plimbăm în parc sau ne întâlnim cu prietenii. Totodată îmi place să merg la sală, de cele mai multe ori însoțită de Alexandru.

Dacă nu ai fi găsit împlinirea în muzică, în ce ipostază profesională te-ai fi văzut?

Îmi este foarte greu să îmi imaginez cum ar arăta viața mea fără muzică. Nu prea mă văd făcând altceva. Însă, dacă nu ar fi fost muzica menirea mea, mi-ar fi plăcut să dublez personaje din desene animate. Aș fi fost prezentă oricum în entertainment. În ultima vreme mă atrage tot mai mult și zona de film.

Antonia

Dar în viitor, în ce alt domeniu simți că ai avea un cuvânt de spus?

Poate film. Și mi-ar plăcea să fiu și mai implicată în zona de songwriting.

Vorbim în cazul tău despre succes și împlinire, însă toți avem momentele noastre de nesiguranță. Când nu ai încredere în tine și ce te ajută să ți-o recapeți?

Alexandru este puterea mea, el este lângă mine și la bine și la rău. De câte ori am ocazia, și nu numai, îi mulțumesc pentru susținerea necondiționată. Pe de altă parte, sunt mamă, cei trei copii ai mei mă motivează și mă ajută să depășesc orice obstacol. Cu alte cuvinte, de câte ori mă uit la familia mea mă simt invincibilă. În altă ordine de idei, muzica și sportul mă influențează pozitiv și îmi dau o stare de bine.

Când puternică și când vulnerabilă? Ai găsit echilibrul?

Nu cred că există un echilibru între a fi puternic și a fi vulnerabil. Pot spune că am norocul de a avea o familie frumoasă care mă face să fiu puternică și mă ajută să depășesc momentele de vulnerabilitate. Mă simt puternică pe scenă, mă simt împlinită acasă. Ca orice alt om, pot fi rănită, însă am învățat să îmi revin repede.

Antonia

Care sunt valorile după care te ghidezi în tot ce faci?

Respectul față de oameni, iubirea, loialitatea și sinceritatea.

A existat vreun moment în care ai simțit că ai ales calea sigură fără să îți asculți intuiția?

Nu, am făcut mereu ce am simțit, m-am ghidat după suflet, după feeling și principii. Cred cu tărie că acest lucru m-a ajutat.

Te-ai gândit vreodată că vei avea atâta succes?

Nu, nu am anticipat, nu mă așteptam ca munca mea să fie atât de apreciată. Sunt extrem de fericită și recunoscătoare. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am, că am avut sănătate și putere de muncă. Am muncit și continui să muncesc pentru că fac totul din pasiune.

Ai regrete?

Nu am. Însă cel mai dureros lucru din viața mea este că sunt departe de Maya, fetița mea, și că nu pot fi zi de zi lângă ea. Este cea mai mare durere din viața mea.

Ce ai vrea să învețe de la tine fetele care te apreciază?

Să muncească foarte mult pentru visele lor, să se respecte, să îi respecte, la rândul lor, pe ceilalți, să fie implicate în tot ceea ce fac și să nu uite de dragoste.

Antonia

Care este omul pe care îl admiri cel mai mult și ce ai învățat tu de la el?

O admir mult pe mama mea pentru ambiție, curaj, dedicare, pentru firea ei sensibilă și artistică. De la mama mea am învățat cât de important este să te îngrijești și să îi respecți pe oameni. După mama, îl admir pe Alexandru pentru că este un super artist, un om bun, cald, un tată exemplar. Alături de el am învățat ce înseamnă să dăruiești și să iubești necondiționat.

Cum reușești să înlături stresul care vine odată cu interesul legat de viața personală a artiștilor? Ce imagine ai vrea sa aibă oamenii când se gândesc la Antonia?

Nu este ușor, dar mă ajută activități precum mersul la sală sau la masaj. Ascult muzică, mă uit la filme, mă încarc cu energie de la familie și prieteni. Aș vrea ca oamenii să aibă două imagini, Antonia − artistul și Antonia − omul, ambele înfățișând o persoană carismatică și energică.

Ce îți dă putere să întreții cu succes o viață personală și o viață profesională atât de frumoase?

Familia mea, fanii mei, ascensiunea carierei, pasiunea pentru muzică.

Antonia

Arăți impecabil atât în viața de zi cu zi, cât și pe scenă, de aparițiile publice nu mai vorbim. Care este secretul?

Încerc să mănânc sănătos, să fac sport și să beau multă apă. Să mă îmbrac așa cum simt, dar să mă și pun în evidență prin look-uri cu care mă simt confortabil. Îmi place să îndrăznesc cu look-uri diferite.

Cu ce stil vestimentar te identifici ?

Urban sexy.

Ce designeri români îți plac? Dar branduri internaționale?

Printre designerii români care îmi plac se numără Styland și Pas du Tout, iar referitor la brandurile internaționale, îmi plac Versace, Vetements, Off-White, Gucci și Balenciaga.

Trei piese esențiale din garderoba ta.

Sneakerși (am multe perechi, sunt obsedată), backpack-uri și ochelari de soare. Sunt înnebunită după ochelari de soare!

Care este orașul tău preferat pentru cumpărături?

Recunosc, nu merg special undeva să fac cumpărături, cel mai des cumpăr online, am câteva site-uri preferate. Dar bineînțeles că atunci când merg într-o țară anume, îmi place să fac shopping de acolo, de la branduri pe care le port des. Cel mai des am cumpărat haine din Londra, Dubai, Istanbul, Barcelona sau Paris.

Ce ne mai pregătești?

Lansez mai multe piese în perioada aceasta, atât în engleză, cât și în limba română, diferite ca stil, sensibile, dar și energice. Petrec mult timp în studio pentru a lucra la piese noi. În rest, cum mă știți, concerte, proiecte. Multă muzică!

Antonia

Foto: Ștefan Dani;
Make-up: Adina Manea;
Hairstyle: George Cozma;
Styling: Cristina Anti și Amir Doboș

Citește în continuare Antonia a lansat de ziua ei „În oglindă”, o piesă despre fiica sa.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In FPM Styling

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Focus on Romanian Designers: prezentare de modă și lansarea ediției de vară Fashion Premium Magazine

Fashion Premium Magazine continuă promovarea designerilor români și a creativității autoht…