Home Music Andrei Vitan, Raluka, Ana Baniciu și SONJA lansează clipul piesei „Temperatura”

Andrei Vitan, Raluka, Ana Baniciu și SONJA lansează clipul piesei „Temperatura”

5 min read

Andrei Vitan, Raluka, Ana Baniciu și SONJA și-au unit forțele și au creat o poveste de vară de neuitat prin videoclipul piesei „Temperatura”. Filmările au avut loc pe plaja din Vadu, iar fetele apar în ipostaze extrem de sexy pe malul mării.

temperatura

Decorul exotic, costumele de baie, părul în vânt creează un vibe de vară, de vacanță și stat la plajă sub soarele dogoritor al după-amiezii.

Melodia este un remake după piesa originală a lui Andrei Vitan – „Temperatura”, lansată în vara anului 2018, care a ajuns la aproape 9 milioane de vizualizări. Andrei și-a descoperit pasiunea pentru muzică din copilărie, a făcut canto și dans.

Andrei Vitan a declarat: „Temperatura e o piesă sexy. Când dai play înțelegi de ce. E piesa cu vibe-ul ăla de vară pe care o asculți și iarna și primăvara și toamna. În combinație cu Raluka, Ana și Sonja cu siguranță temperatura va crește! Fetele sunt foarte tari, au o apariție spectaculoasă, și pe lângă faptul că sună foarte bine, arată foarte bine!! La clip ne-am distrat și am avut parte de tot felul de peripeții… de la afundarea mașinilor în nisip până la insectele care înțepau până la sânge”.

Una dintre cele mai bune voci din România, Raluka, nu trece neobservată datorită timbrului special și al show-ului pe care artista îl face de fiecare dată când se urcă pe scenă. Raluka a participat și a câștigat emisiunea Asia Express alături de colega ei, Ana Baniciu, fiica celebrului cântăreț Mircea Baniciu. Între cele două s-a legat o frumoasă prietenie și au fost încântate să se distreze la malul mării, în cadrul filmărilor.

Raluka își dorea de mult timp să lanseze o piesă împreună cu Ana: „Când am ascultat această piesa m-am gandit direct la ea. E o piesă care îți ramane in cap, iar cu ocazia asta i-am cunoscut și pe Andrei Vitan și Sonja și ma bucur!”

La rândul său, Ana se bucură de această lansare: „Temperatura e o piesă de vară care te duce cu gândul la vacanță și mă bucur de colaborare, mai cu seamă că este și prietena mea, Raluka, în acest proiect.”

SONYA este o apariție seducătoare cu o voce aparte, care promite multe surprize plăcute muzicale pe viitor: „Nu m-aș fi gândit că prima mea lansare va fi alături de Raluka și Ana Baniciu, pe care le apreciez. Piesa îmi plăcea încă de când am auzit-o în varianta lansată de Andrei așa că a fost o surpriză foarte plăcută” a declarat Sonja.

De regie s-a ocupat Silviu Mindroc, de producția videoclipului Loops Production, iar de producția piesei: Alex Cotoi.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Focus on Romanian Designers: prezentare de modă și lansarea ediției de vară Fashion Premium Magazine

Fashion Premium Magazine continuă promovarea designerilor români și a creativității autoht…