Home Movies And just like that… Sex and the City revine

And just like that… Sex and the City revine

3 min read

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis au anunțat că vor reveni pe micile ecrane și își vor relua rolurile în noua producție HBO Max Sex and the City (And just like that). Carrie, Miranda și Charlotte își continuă povestea … dar fără Samantha (Kim Cattrall).

Sursă foto: www.badfeelingmag.com

Difuzat pentru prima oară în 1998, serialul Sex and the City le are ca protagoniste pe Carrie Bradshaw (Parker) și cele mai bune prietene ale sale, Miranda (Nixon), Charlotte (Davis) și Samantha (Cattrall).

Povestea inițială s-a desfășurat pe durata a șase sezoane, câștigând șapte premii Emmy și opt premii Globul de Aur, și a fost continuată de două filme de lung metraj, Sex and the City (2008) și Sex and the City 2 (2010).

Anunțul noii producții Sex and the City a venit alături de un teaser video, compus în principal din imagini din New York și dezvăluind puține detalii despre povestea noii serii. O declarație a HBO Max, WarnerMedia, a fost la fel de vagă, spunând că seria „va urmări personajele Carrie, Miranda și Charlotte în timp ce navighează trecerea de la realitatea complicată a vieții și prieteniei la vârsta de 30 de ani la realitatea și mai complicată a vieții și prieteniei la vârsta de 50 de ani”.

„Am crescut cu aceste personaje și abia aștept să văd cum a evoluat povestea lor în acest nou capitol, cu onestitatea, intensitatea, umorul și orașul iubit care le-a definit întotdeauna”, a spus Sarah Aubrey, Head of Original Content, HBO Max.

Absența notabilă a personajului Samantha, interpretat până acum de Kim Cattrall, a fost primită cu critici de către fanii SATC, o parte din aceștia exprimându-și în comentarii dorința ca realizatorii serialului să găsească o modalitate să continue și povestea lui Sam, chiar fără implicarea actriței Kim Cattrall.

Citește în continuare 5 dintre cele mai bune titluri de pe Netflix ale lunii ianuarie 2021.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Movies

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Tips&tricks pentru o experiență reușită la cumpărături

Cum să transformi stilul pe care dorești să îl adopți în realitate ar putea fi un bun titl…