Home Music Alina Eremia îți citește gândurile cu voce tare într-o nouă inițiativă din social media

Alina Eremia îți citește gândurile cu voce tare într-o nouă inițiativă din social media

3 min read

Alina Eremia a lansat recent „Cu Voce Tare”, o piesă despre curajul de a spune ceea ce simți și gândești, iar acum își încurajează comunitatea din mediul online să fie, la rândul ei, vulnerabilă. Orice gând, dorință, mesaj care a rămas până acum netrimis, poate ajunge la artistă, pentru a-l spune cu voce tare și pentru a-i da drumul în lume.

alina eremia cu voce tare

Apelul campaniei Cu Voce Tare pe Tiktok

În doar câteva zile, peste 200 de oameni și-au trimis mesajele pe hello@alinaeremia.ro sau pe pagina de Instagram a artistei, lucru pe care îl puteți face și voi. De asemenea, mesajele pot rămâne anonime.

Iar dacă nu aveți curajul să scrieți, doar dați un play piesei.

„Cu Voce Tare” vine cu o interpretare ca o îmbrățișare, piesa fiind o odă a sincerității și a eliberării gândurilor, cu un acompaniament muzical care te va face să visezi cu ochii deschiși.  Piesa a fost scrisă de Alina Eremia, Nicoleta Darabană și Alexandru Turcu, care s-a ocupat și de partea de producție.

În 2023, Alina Eremia adăugat un nou #1 în portofoliul săi, cu ,,Ai fost”, colaborare cu Mario Fresh, care a fost #1 pe YouTube în tendințe și a intrat în topurile radio la doar două săptămâni de la lansare, fiind declarată și cea mai ascultată piesă a verii.

Mai mult decât atât, anul acesta artista a lansat EP-ul „Metamorphosis”, pentru care a experimentat noi sunete și a colaborat cu nume precum Sak Noel, Ilkan Gunuc, Arem Ozguc și Arman Aydin și EP-ul „OH, NO!”, material pe care se regăsește atât colaborarea cu Aerozen pentru „Ultimul nivel”, cât și cea cu Ștefan Costea pentru „Spune-mi”.

Citește în continuare Holy Molly te îmbie cu miros de „Liliac” – primul EP al artistei.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Invitați speciali la TIFF.23: actori, regizori consacrați și vedete

Jojo T. Gibbs, una dintre cele mai promițătoare actrițe emergente, se numără printre actor…