Home Music Holy Molly te îmbie cu miros de „Liliac” – primul EP al artistei

Holy Molly te îmbie cu miros de „Liliac” – primul EP al artistei

9 min read

Sub numele de „Liliac” stau emoții pure, emoții pe care Holy Molly le-a trăit, hrănit, îmbrățișat, respins și lăsat, în final, pe hârtie. Poate cel mai sensibil material al artistei vorbește onest despre iubiri pierdute, anxietăți și frici. Din EP face parte și colaborarea cu RAVA pentru piesa „Spune-mi”, dar și o variantă solo a piesei.

Versuri de poezie. Legenda piesei „Orb pe mare” spune că la baza inspirației a stat una dintre poeziile lui Florin Dochia. La conceptul scriitorului au contribuit Marius Dia, Holy și Viky Red, care a asigurat și producția piesei, pentru a reformula gânduri, care să răsune în final pe muzică. În plus, piesa va veni însoțită de un videoclip artistic, regizat de Isabella Szanto, cu DOP Denis Rusanovski și producție de Mihai Iancu și Bogdan Zamonea.

Pentru acest material, Holy Molly a mai colaborat pe partea de muzică și versuri cu Irina Rimes, RAVA, Florian Rus, Adi Istrate și Alexandru Turcu, care s-a ocupat și de restul producțiilor.

Despre EP, Holy Molly spune:

„<<Liliac>> reprezintă jurnalul sufletului meu din ultimul an. Este primul meu EP și sunt extrem de mândră că am reușit să fiu atât de vulnerabilă încât să îmi expun realitatea interioară și totodată atât de curajoasă încât să vă las să citiți în mine. <<Liliac>> este floarea care mi-a marcat toată copilăria, floare strâns legată de casa bunicilor, de bunicul care nu mai e printre noi, de fragilitatea și feminitatea pe care o simt înăuntrul meu, de ideea că frumusețea și puritatea durează puțin și trebuie să fii atent și conectat la tine ca să o poți simți. Deși e octombrie, mie îmi e gândul tot la o primăvară îmbrăcată în miros de liliac, într-un violet sumbru și proaspăt.

Am adunat pe acest EP cele mai puternice piese din punct de vedere emoțional. De la iubiri incredibil de dureroase, la mental health issues și copilăria marcată de evenimente pe care n-am putut să le controlez, dar care m-au controlat pe mine.

E prima oară când fac asta, dar chiar simt să dedic acest album atât părinților mei, cât și tuturor oamenilor care au făcut parte din creația lui. <<Liliac>> e povestit de Maria. Mă bucur să o cunoașteți în sfârșit!”

Despre piesa ,,Orb pe mare”, Holy declară:

„Am fost un <<Orb pe mare>> o lungă perioadă din viața mea. Și, chiar dacă înăuntrul tău știi foarte bine răspunsurile, preferi să trăiești cu o pânză caldă pe ochi și să te minti că totul e bine, că mâine poate se schimbă ceva. Pornind de la cartea de poezii a lui Florin Dochia, am avut o revelație legată de propria-mi viață și esență. E multă durere și zgomot surd în această piesă, e mult strigăt de ajutor combinat cu o liniște asurzitoare. Și, ca de fiecare dată, am putut să respir abia după ce am terminat piesa. Mi-am dus misiunea la bun sfârșit.”

Holy Molly este o cântăreață, compozitoare și actriță, cunoscută pentru vocea sa puternică și versurile captivante. Artista este considerată revelația momentului în industria muzicală din România. De-a lungul carierei sale, a colaborat cu nume importante din industrie, precum LIZOT, Alex Parker, Cosmo & Skoro și Shanguy, ceea ce a propulsat-o în cele mai importante playlist-uri de pe Spotify. Single-ul ei “Shot a friend” i-a adus o nouă valoare de fani, deoarece piesa a ajuns pe primul loc în clasamentul celor mai ascultate melodii din Polonia și în clasamentele din CSI. După succesul internațional cu piesele “Menage a Trois”, “Back to her”, “Twinkle Twinkle” și “Shot a friend”, artista a lansat hitul “Plouă”, în colaborare cu Tata Vlad, o piesă care a ajuns pe prima poziție în clasamentele muzicale specializate ale posturilor de radio din România. Single-ul “Watch Me” a reușit, de asemenea, să fie prezent în Top 10 Airplay Radio din România timp de mai multe săptămâni, fiind una dintre cele mai ascultate piese în acea perioadă, iar “Sunday Night” a fost pe locul 3 în Radio Chart Polonia.

Cel mai recent single al ei, “Facem cum vrei tu,” a rămas în Top 10 Media Forest timp de 8 săptămâni, ajungând până pe locul #6, iar una dintre ultimele sale colaborări, alături de ADI pentru ,,Totul meu” a cucerit atât radiourile, fiind pe locul #2 în topul celor mai ascultate piese, cât și platforma TikTok, unde are peste 350K de videoclipuri realizate pe sound de către utilizatori. Mai mult decât atât, recent artista a colaborat cu celebrul duo VAMERO pentru piesa “Shake It”.

Citește în continuare EMAA te invită în „Universul rar”.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Feeric Fashion Week 2024: prezentări de modă în buncăr, la Aeroport și pe circuit de karting

Festivalul ajunge la a 16-a ediție, consolidându-și poziția de eveniment de referință în l…