Home Beauty News Vanilla Pumpkin – încearcă răsfățul toamnei

Vanilla Pumpkin – încearcă răsfățul toamnei

6 min read

Toamna vine cu un sentiment de confort și o dorință de relaxare molipsitoare. Astfel, The Body Shop aduce în prim-plan o gamă pe care toată lumea o iubește, în ton cu atmosfera relaxantă – Vanilla Pumpkin.

the body shop vanilla pumpkin

În ton cu sezonul, această colecție îmbină perfect fiecare aromă și parfum al anotimpului cu scopul de a crea o serie de produse care sunt sinonime cu o stare de răsfăț pură. Printre ingredientele care cuceresc se numără extractul de vanilie din Madagascar, parfumul dulce al dovleacului copt, note de caramel de alune, sirop de arțar și lapte de migdale – o simfonie olfactivă în adevăratul sens al cuvântului.

Crema hidratantă pentru mâini Vanilla Pumpkin are rolul de a oferi mâinilor tale o senzație mătăsoasă superbă. Aceasta are la bază 96% ingrediente de origine naturală, inclusiv ulei de migdale și ulei de babassu, ambele fiind organice și obținute din comerțul echitabil comunitar, și unt de shea din Ghana. Este ideală pentru pielea normală sau uscată, având un efect de hidratare de 48h.

Crema pentru baie și duș Vanilla Pumpkin este un produs încântător și plin de spumă, care împrospătează într-un mod delicat pielea. Aceasta are la bază 90% ingrediente de origine naturală, printre care aloe vera din Campeche, Mexic, provenită din comerțul echitabil comunitar.

Untul hrănitor pentru corp Vanilla Pumpkin oferă pielii o hidratare intensă și hrănitoare. Este nevoie de o cantitate minimă pentru a simți toate beneficiile. Cu o textură ușoară și non-grasă, aceasta are un efect de hidratare de 96 de ore. Mai mult de atât, oferă corpului o strălucire și un aspect sănătos, alături de parfumul emblematic. Untul are la bază 96% ingrediente de origine naturală, în special unt de shea din Ghana, provenit din comerțul echitabil comunitar, precum și ulei de susan, provenit tot din același tip de comerț.

Pe lângă aceste beneficii individuale, întreaga gamă Vanilla Pumpkin se bucură de recipiente realizate din materiale reciclate, fiecare produs fiind totodată certificat de The Vegan Society.

Vanilla Pumpkin este disponibilă în ediție limitată și o poți achiziționa online pe thebodyshop.ro sau în magazinul The Body Shop din AFI Cotroceni.

Descoperă această gamă și toate produsele The Body Shop în noul magazin The Body Shop deschis în ParkLake București.
Acesta este cel de-al doilea magazin deschis în România sub umbrela noului concept The Body Shop – Changemaking Beauty, de către noul distribuitor, IQ VERDE, care are în plan deschiderea în România a mai multor magazine The Body Shop.

Despre The Body Shop

The Body Shop este un brand dedicat iubitorilor de produse cosmetice cu ingrediente naturale și etice. Cu o gamă atent selecționată de produse pentru îngrijirea pielii, a părului, machiaj și parfumuri, The Body Shop este dedicat să aducă cele mai recente tendințe și stiluri clienților săi. În același timp, brandul luptă pentru o lume mai dreaptă și mai frumoasă. Un scop care conduce fiecare acțiune The Body Shop, având la bază valori precum: afacerile sunt o forță ce țintesc spre bine, împuternicirea constantă a femeilor și fetelor este necesară și toată lumea este frumoasă.

Despre IQ VERDE

IQ VERDE, noul distribuitor The Body Shop în România, face parte din Cosmos Group și este condus de managerul Lefteris Koklas.

Citește în continuare Bare Rose – o nouă colecție Victoria’s Secret unde delicatețea feminină este explorată în detaliu.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Feeric Fashion Week 2024: prezentări de modă în buncăr, la Aeroport și pe circuit de karting

Festivalul ajunge la a 16-a ediție, consolidându-și poziția de eveniment de referință în l…