Home Events Alegerea responsabilă făcută de actorul Joaquin Phoenix

Alegerea responsabilă făcută de actorul Joaquin Phoenix

5 min read

Cea mai recentă ediție a Globurilor de Aur i-a adus lui Joaquin Phoenix premiul pentru cel mai bun actor, datorită rolului său din Joker. Purtând un costum creat de Stella McCartney, actorul a urcat pe scenă și a ținut să menționeze în discursul său impactul pe care vanitatea reprezentantilor industriei cinematografice de la Hollywood îl are asupra schimbărilor climatice.

joaquin phoenix
https://www.gq.com/story/joaquin-phoenix-sustainable-tuxedo

Actorul i-a încurajat pe cei care îl ascultau să aibă inițiativă. „Este minunat să votăm, dar uneori trebuie să ne asumăm această responsabilitate asupra noastră și să facem schimbări și sacrificii în propriile noastre vieți. Sper că putem face asta”, a spus el. „Nu trebuie să luăm avioane private către Palm Springs … Vă mulțumesc foarte mult pentru că m-ați susținut, sunt atât de recunoscător.” Actorul a adăugat și că fiecare ar trebui să facă mai mult decât să urce pe scenă și să își exprime regretele în legătură cu situația din Australia, iar acest îndemn îi era adresat inclusiv lui.

Stella McCartney a anunțat că actorul va purta aceeași ținută pentru toate evenimentele de premiere din acest sezon. „Acest om a câștigat… purtând un costum Stella McCartney, pentru că face alegeri luând în considerare viitorul planetei și toate creaturile de pe Pământ. (…) Sunt bucuroasă și onorată să ne unim forțele, Joaquin.”

Designerul britanic a realizat importanța caracterului sustenabil al modei încă de la lansarea brandului în 2001, a lucrat cu piele ecologică și și-a încurajat colaboratorii să folosească materiale reciclabile.

Alegerea unor ținute extravagante diferite pentru fiecare eveniment pare că este dependentă mai mult de obișnuință și de orgoliu decât de necesitate, așadar sperăm că acțiunile lui Joaquin Phoenix îi vor inspira pe alții din industrie să facă alegeri conștiente în viitor. Deși reutilizarea ținutelor la acest nivel probabil nu va avea un impact atât de mare asupra mediului, este doar unul dintre numeroșii pași mici pe care toți îi putem face, în timp ce adaptăm astfel de idei în viața noastră.

Citește în continuare Creativi suntem, cu alegerile sustenabile cum stăm?

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Respect pentru piele și natură

Produsele din noile game Yves Rocher sunt formulate cu ingrediente esențiale care asigură …