Home LifeStyle adidas Club Originals – locul unde noua generație de culture makers schimbă normele

adidas Club Originals – locul unde noua generație de culture makers schimbă normele

5 min read

Poate ziua de 26 aprilie a început într-un mod obișnuit pentru fiecare dintre noi, cu aceleași task-uri și obiceiuri din viața de zi cu zi. Însă, finalul acesteia a fost unul complet diferit și superb. A fost momentul în care peste 200 de oameni relevanți în industria creativă au făcut cunoștință cu Club Originals.

club originals

O campanie care îmbină decenii de moștenire a unui stil cu adevărat clasic cu un twist surprinzător, Club Originals este despre un sentiment de new nostalgia, care transmite frumusețea fuziunii dintre tendințele moderne și accentele fine ale anilor ’80, ’90 și 2000. Dedicată în mod special artiștilor și creatorilor emergenți ce sunt parte din generația Z, campania pune în lumină creativitatea și efervescența ce se creează atunci când libertatea de exprimare, explorarea identităților fluide și mixul stilistic inedit sunt lăsate să remodeleze normele culturale.

În cadrul evenimentului, invitații au avut ocazia să experimenteze spiritul rebel și alternativ Club Originals printr-o serie de activări, care mai de care interesante. Mai mult decât atât, muzica și dansul au conturat o atmosferă plină de energie, unde networking-ul și exprimarea sinelui creativ au fost laitmotive. Pe lângă asta, cei prezenți au avut ocazia să descopere cele 3 perechi emblematice adidas Originals: Rivalry, Superstar și Gazelle.

Rivalry și-a câștigat popularitatea pe terenul de baschet în anii ’80, devenind ulterior o emblemă în lumea skaterilor și punkerilor, fiind o pereche OG pe care trebuie să o ai în garderobă. Superstar sunt sneakerșii care schimbă lumea printr-un stil clasic și o siluetă de neegalat, unde shell toe-ul specific emană unicitate și îndrăzneala de a fi complet diferit. Nu în ultimul rând, Gazelle se remarcă prin caracterul versatil, silueta emblematică și libertatea stilistică pe care o oferă, contribuind la o transformare constantă a normelor culturale.

Piese selectate din colecția adidas Originals sunt disponibile în magazinele adidas din toată țara.

Despre adidas Originals

Inspirat de bogata moștenire sportivă a adidas – unul dintre cele mai importante branduri sportive din lume și un designer și dezvoltator global de încălțăminte și îmbrăcăminte sportivă – adidas Originals este un brand de lifestyle fondat în 2001. Având la bază arhiva adidas, adidas Originals duce mai departe moștenirea brandului prin angajamentul său față de inovarea produselor și prin capacitatea sa de a filtra creativitatea și curajul găsite pe terenuri și arene sportive prin prisma culturii tineretului contemporan. Marcat de emblematicul logo Trefoil – care a fost folosit pentru prima dată în 1972 – și susținut de cei care continuă să modeleze și să definească cultura creativă, adidas Originals continuă să inoveze constant oferind haine și încălțăminte ce se integrează perfect în cultura urbană.

Citește în continuare Descoperă piesele Levi’s care îți vor transforma outfit-urile acestui sezon.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In LifeStyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Feeric Fashion Week 2024: prezentări de modă în buncăr, la Aeroport și pe circuit de karting

Festivalul ajunge la a 16-a ediție, consolidându-și poziția de eveniment de referință în l…