Home Beauty News Acidul hialuronic cationic, cea mai nouă și mai eficientă soluție în îngrijirea părului deteriorat. Recomandat de SAVIN’SKIN

Acidul hialuronic cationic, cea mai nouă și mai eficientă soluție în îngrijirea părului deteriorat. Recomandat de SAVIN’SKIN

11 min read

Te-ai întrebat vreodată de ce un păr sănătos este atât de important pentru a-ți menține starea de bine și încrederea? Pe măsură ce îmbătrânim, textura părului se poate schimba. Părul poate deveni mai subțire sau chiar poate cădea. Skinfluencerul tău, SAVIN’SKIN, îți este mereu alături cu cele mai bune sfaturi și ți-o prezintă pe Dr. Barbara Sturm, care a revoluționat industria îngrijirii pielii și vine cu un răspuns și pentru problemele noastre legate de podoaba capilară.

SAVIN’SKIN

Foliculii piloși sunt structuri unice în care se formează firele de păr și se pot schimba pe măsură ce părul îmbătrânește.

Modificările la nivelul părului pot apărea și din cauza expunerii la factorii de mediu:

  • lumină ultravioletă (UV);
  • umiditate;
  • vânt;
  • substanțe chimice regăsite în produsele pentru păr.

Acești factori, la care se adaugă și stresul, pot afecta creșterea și textura firelor de păr, inclusiv prin amplificarea efectelor îmbătrânirii, printre care și scăderea densității părului.

La fel, produsele de îngrijire pot provoca daune părului, făcând firul mai predispus la rupere. În plus, pe măsură ce îmbătrânește, părul devine mai puțin rezistent la deteriorare.

Scăderea diametrului firului de păr determină și reducerea sa la tracțiune. Acest lucru face părul mai slab și mai predispus la rupere.

Este normal să pierdem 50-100 de fire de păr în fiecare zi. Un singur fir de păr trăiește între 2 și 7 ani, iar densitatea maximă este atinsă în jurul vârstei de 35 de ani.

Îmbătrânirea prematură a părului poate fi cauzată și de modificări genetice, biochimice și hormonale ale foliculului de păr.

O bună îngrijire a părului poate însă minimiza unele dintre aceste modificări, iar prevenirea efectelor nedorite este esențială.

Vorbim despre un proces de durată, care poate fi asistat în diferite moduri, pornind de la stilul de viață până la produsele pe care le folosim.

Dr. Barbara Sturm, cu un pas înaintea industriei

Partea bună este că Dr. Barbara Sturm, pionier atunci când vine vorba de îngrijirea pielii, este cu un pas înaintea industriei și a căutat o soluție inclusiv pentru părul nostru “îmbătrânit”.

Expertiza și soluțiile Dr. Barbara Sturm sfidează vârsta și răspund, de acum, la cele mai dificile întrebări legate de îngrijirea scalpului și a părului.

Prin urmare, a asociat faimosul său acid hialuronic cu un grup cationic și, printr-un proces tehnologic elaborat, a ajuns la un ingredient revoluționar numit acid hialuronic cationic.

Din fericire, acest ingredient avangardist se regăsește în toată gama de îngrijire a părului, de la Dr. Barbara Sturm: Super Anti-Aging Collection, Anti-Hair Fall Collection și Balancing Collection.

Acidul hialuronic cationic, noul ingredient inovator, stimulează hidratarea și este menținut pe firul de păr până la următoarea utilizare.
Așadar, vârfurile despicate, căderea părului și deteriorarea chimică a acestuia vor deveni istorie.

 

Gama SUPER ANTI-AGING, un cocktail de multivitamine pentru părul tău

În noua colecție dedicată îngrijirii părului regăsim și acest șampon-minune, “infuzat” cu un cocktail anti-îmbătrânire, numit “SUPER ANTI-AGING”, care repară părul deteriorat, degradat și lipsit de vitalitate, oferind în același timp mai mult luciu și volum, dar și prevenind îmbătrânirea prematură a firului de păr.

Cu o formulă 100% clean și vegană, acest șampon este “infuzat” cu un cocktail anti-îmbătrânire, care combină mai multe extracte de plante bogate în antioxidanți (Senna Alata, Portulaca Oleracea, Uniola Paniculata și Centaurea), Pro-Vitamina B5 și acidul hialuronic cationic.
Conținutul bogat în vitamina B5 al șamponului hrănește și întărește firul de păr, prevenind despicarea vârfurilor.

De asemenea, combinația inovatoare din germeni de floarea-soarelui și extract de Tara protejează părul și scalpul de căldură, eliminând daunele provocate de aceasta, dar și de poluare, substanțe chimice și efectele nocive ale razelor UV.

Astfel, șamponul SUPER ANTI-AGING reușește să combată unul dintre principalii factori ce pot accelera procesul de îmbătrânire.

Folosit alături de serul de top Anti-Aging Scalp Serum, șamponul SUPER ANTI-AGING combate eficient semnele evidente de îmbătrânire prematură.

O mască de păr ce transformă părul deteriorat

Pentru o regenerare intensă și strict direcționată, Dr. Barbara Sturm a creat REPAIR HAIR MASK, o formulă dedicată întreținerii complete a părului uscat sau deteriorat.

Compoziția bogată în substanțe nutritive conține inovatorul acid hialuronic cationic, dar și unt de shea organic, care conferă părului finețe și strălucire de lungă durată, hidratându-l, în același timp, instantaneu.

Un amestec special de alge și extract de lavandă relaxează și reechilibrează microbiomul natural al scalpului, în timp ce Hemi-Squalane, o alternativă naturală de silicon pe bază de plante, protejează părul în fața agresiunii termice și chimice.

La fel ca în cazul șamponului SUPER ANTI-AGING, combinația de germeni de floarea-soarelui și extract de Tara repară chiar și părul tratat chimic și îl protejează de căldură, impurități, radiații UV și pierderea culorii.

Totodată, provitamina B5 netezește stratul exterior al părului și reduce apariția vârfurilor despicate, fără a-l încărca. Rezultatul final este un păr vizibil hrănit, mătăsos, strălucitor și sănătos.

SAVIN’SKIN

Un skinfluencer care pune accent pe ingrediente pure

Noul tău skinfluencer SAVIN’SKIN pune accent pe branduri exclusiviste, destinate tuturor celor care au făcut din skin care un adevărat cult.

Produsele recomandate sunt concepute din ingrediente pure, care ating cele mai înalte standarde ale industriei: clean, eficiente și netestate pe animale.

Soluții ideale pentru problemele pielii și părului tău

SAVIN’SKIN, o echipă de cunoscători fini ai industriei frumuseții din întreaga lume, testează constant cele mai noi branduri și produse și “decodează” ingredientele, pentru a-ți oferi soluții perfecte la problemele tale. SAVIN’SKIN este rezultatul pasiunii pentru frumos, sănătos și natural.

Citește în continuare Savin’Skin deschide conversația onestă despre skin care pe piața românească.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

PERSONAL: A doua colecție a brandului de modă românesc PERSON-A

S-a lansat oficial PERSONAL, cea de-a doua colecție a brandului românesc PERSON-A. Colecți…