Home Fashion Accessories Accesorii din ceramică – Primăvara aceasta purtăm rândunelele în piept

Accesorii din ceramică – Primăvara aceasta purtăm rândunelele în piept

5 min read

Din mâinile și pasiunea creativilor care experimentează cu posibilitățile și limitele de prelucrare a lutului, materialul capătă forme unice. Accesoriile din ceramică sunt o categorie cu care poate nu ați intrat în contact până acum, dar care are atât de multe de oferit din punct de vedere vizual și nu numai. Modele de o sensibilitate aparte, dar destul de rezistente încât să ocupe pentru mult timp un loc special în colecțiile personale. Accesorizează în mod unic orice ținută prin bijuteriile din ceramică semnate de designeri români.

Accesorii din ceramică
Sursă foto: Instagram @ceramicsparrow

Designul de bijuterie contemporană este reprezentat în mod creativ la noi în țară de designerii români care propun modele ce aparțin unor stiluri diverse, de la interpretări ludice care celebrează natura și inocența la unele mature care accentuează feminitatea și eleganța.

Descoperă cele mai frumoase accesorii care așteaptă să îți completeze povestea!

Citește în continuare Cadouri cu care îi poți bucura pe cei dragi în preajma sărbătorilor (realizate de creatori români).

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Accessories

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

The Great și piesele prezentate ca fiind de „inspirație americană”. Un nou demers al comunității La Blouse Roumaine pentru recunoașterea influențelor românești

Colecția The Great pentru sezonul toamnă 2020 include 56 de ținute fotografiate pe fundalu…