Home Fashion Accessories Accesorii de păr în ediție limitată de la Balmain Hair Couture

Accesorii de păr în ediție limitată de la Balmain Hair Couture

4 min read

Accesoriile reprezintă cheia unei ținute perfecte. În 1974, Pierre Balmain, fondatorul Balmain Paris, a recunoscut cât de importante sunt accesoriile pentru a completa ținuta unei femei. Accesoriile pentru păr în special reprezintă o parte importantă a designului pentru păr și s-au dovedit a fi un succes major pentru mulți designeri. Așa-numitele „Bijuterii de păr” au devenit esențiale în realizarea ținutelor șic.

accesorii de păr Balmain

 

GOLDEN METAL HEADBAND

Bențiță placată cu aur de 18K cu logo Balmain în relief. Inspirată de elementele de design aurii care vin din colecțiile de modă Balmain Paris.

CRYSTAL GOLDEN HAIR BARRETTE

O ediție limitată, exclusivă Hair Barrette este realizată cu cele mai bune Cristale Swarovski inspirată din detaliile aurii ce poartă semnătura colecției casei de modă Balmain. Hair Barrette se fixează cu ajutorul unui ac de păr placat cu aur de 18K cu logo Balmain gravat. Un detaliu încântător care evidențiază orice coafură.

GENUINE LEATHER GOLDEN HAIRCLIP

Genuie Leather Hair Clip este un accesoriu realizat din piele naturală neagră, de foarte bună calitate, personalizat cu logo-ul iconic B placat cu aur 18K. Este accesoriul perfect pentru a evidenția iconicul produs Balmain Ponytail.

BARRETTE POUR CHEVEUX MEDIUM

Un accesoriu pentru păr realizat manual din piele naturală Napa și metal de foarte bună calitate, cu logo Balmain placat cu aur de 18K. Este accesoriul perfect pentru orice ocazie și oferă o notă distinsă fiecărei coafuri. Dispune de un clips autentic, de foarte bună calitate pentru a prinde părul în siguranță.

GOLDEN B LOGO HAIR SLIDE

Accesoriu de păr din din piele naturală Napa și metal de foarte bună calitate placat cu aur de 18K, personalizat cu logo B care definește imaginea brandului. Este accesoriul perfect pentru a prinde părul din jurul feței și poate fi purtat pe partea laterală a capului, așezat chiar deasupra tâmplei pentru obține un look cu aspect sofisticat.

ELASTIQUE POUR CHEVEUX B LOGO

Elastic de păr realizat manual, cu un buton din piele Napa și metal placat cu aur 18K. Un accesoriu iconic pentru Balmain Ponytail.

Produsele sunt disponibile în saloanele de lux selectate Balmain Hair Couture.

www.selenaprofessional.ro

Citește în continuare Balmain Hair Couture – Gift Sets în ediție limitată toamnă-iarnă 2020.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Accessories

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Campania BAC DE 10 motivează absolvenții de liceu și în 2021

De mai bine de 7 ani, această campanie își dorește să susțină performanța în educație și r…