Home Health & Beauty 5 trucuri care fac parfumul să reziste mai mult

5 trucuri care fac parfumul să reziste mai mult

4 min read

Parfumul poate invita într-o amintire, cu o notă care transportă într-un anumit loc, eveniment sau perioadă de timp. Parfumul poate să definească. Poate deveni semnătura ta, pentru ca oamenii să-și amintească de tine și de esența ta. Adesea, este dificil să faci mirosul să persiste de-a lungul zilei fără să îl reaplici. Parfumul pierde din intensitate pe măsură ce trec orele și, până la sfârșitul zilei, pare să dispară cu totul. Află în continuare câteva trucuri pentru a da parfumului tău o viață mai lungă.

parfumul să reziste

  1. Aplică parfumul pe pielea hidratată

Aromele persistă mai bine pe pielea grasă, hidratată. Dacă ai pielea uscată aplică o loțiune hidratantă pe pielea umedă înainte de a pulveriza parfumul. Dacă vrei să maximizezi efectul, folosește o cremă cu aceeași esență ca cea a parfumului.

  1. Aplică în zonele puternic vascularizate

Parfumul este activat de căldura corporală, încheietura mâinii fiind o zonă ideală. Alte puncte calde de pe corp, potrivite pentru aplicarea parfumului, sunt: pe gât, sub urechi, pe partea interioară a cotului și în spatele genunchiului.

  1. Nu freca zona în care aplici parfumul

Poate am văzut asta la mamele noastre și acum o facem și noi din obișnuință chiar dacă am auzit că nu este ideal. Unii oameni simt nevoia de a „freca” parfumul în piele, în încercarea de a încălzi pielea și de a răspândi mirosul. Din nefericire, acest lucru distruge structura parfumului, slăbindu-i în cele din urmă intensitatea.

  1. Depozitează parfumul în mod corespunzător

Căldura, lumina și umiditatea pot descompune moleculele dintr-un parfum, făcându-l să își piardă din intensitate. Pentru a menține mirosul puternic și nealterat, depozitează sticla de parfum într-un loc răcoros, departe de lumina directă a soarelui și, în mod ideal, nu în baie, deoarece căldura și umiditatea de la dușuri și băi ar putea să îi dăuneze foarte mult.

  1. Experimentează

Privește dincolo de modurile tradiționale de aplicare a parfumului. Încearcă să creezi o experiență senzorială mai largă. Pulverizează pe păr, de preferat nu în mod direct, ci pe o perie înainte să te piepteni. Aplică pe haine, dar ai grijă să nu le pătezi. Depozitează parfumul în frigider, sunt persoane care jură că astfel mirosul persistă mai mult timp. Creează o loțiune personalizată amestecând într-o cremă fără miros câteva picături din parfumul preferat.

Citește în continuare despre Essence de Roumanie, linia de parfumuri dedicată României, lansată de Elysee.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Health & Beauty

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Hrănire, protecție și calmare cu ajutorul produselor din gama ORMEDIC

În căutarea produselor formulate conform celor mai recente descoperiri în domeniul tehnolo…