Home Fashion 5 tendințe de modă influențate de familia Kardashian-Jenner

5 tendințe de modă influențate de familia Kardashian-Jenner

5 min read

Familia Kardashian-Jenner are cu siguranță un impact major asupra tinerilor din ziua de azi, iar prezența lor, deși considerată controversată de o mare parte a internetului, a influențat o generație întreagă, de la stiluri vestimentare, la machiaj și nu numai.

tendințe kardashian
Sursă foto: NBC Universal
1. Biker shorts (pantaloni de ciclism)

Kim Kardashian a adoptat această tendință în 2019, iar Chanel, Saint Laurent, Tommy Hilfiger și alți designeri cunoscuți au ales să includă acest articol de îmbrăcăminte în colecțiile lor. Pantalonii scurți pentru ciclism erau foarte populari în anii ’80 și ’90, iar influența lui Kim i-a popularizat din nou, ajungând să fie combinați cu orice articol de îmbrăcăminte la care vă puteți gândi. Pantalonii de ciclism rămân și în 2022 unele dintre cele mai căutate și purtate obiecte vestimentare, mai ales pe timpul verii.

Sursă foto: Rex Features/ BAHE / BACKGRID
2. Tocuri transparente

Tocurile transparente au apărut începând cu anii ’60, iar branduri precum, Prada, Kenzo și Miu Miu au prezentat diverse variații ale acestora pe podiumuri începând cu 2010. Dar în 2017, când surorile Kardashian-Jenner au început să le poarte, tendința a început să fie cu adevărat apreciată și adoptată pretutindeni, fiind încă prezentă în 2022.

Sursă foto: SLFfashion
3. Ținute din latex

Văzut la prezentările de modă Saint Laurent, Balmain sau Balenciaga, latexul a devenit rapid o tendință adorată de familia Kardashian. Ținutele purtate de Kim au fost create de designerul Olivier Rousteing pentru colecția Balmain din sezonul toamnă/iarnă 2020-2021. Kourtney Kardashian s-a alăturat surorii sale la Paris în 2020 purtând o ținută din latex visiniu de la aceeași marcă.

tendințe kardashian
Sursă foto: Instagram/@maryphillips
4. Îmbrăcămintea sportivă

În jurul anului 2015, familia Kardashian-Jenner începe să apară în ținute sport, accesorizându-le cu tocuri stiletto, genți mini sau ochelari de soare. Fie că motivul a fost transformarea bruscă a stilului lui Kim după ce l-a întâlnit pe Kanye West sau colaborarea de lungă durată a lui Kylie Jenner cu Puma, care datează din 2016, hainele sportive au devenit cu siguranță mediatizate mai mult datorită acestei familii.

Sursă foto: Splash News/ wheretoget
5. Hainele neon

În august 2018, Kim a fost văzută în Miami împreună cu Kanye West, purtând o rochie verde neon, perfectă pentru vremea călduroasă de vară, iar de atunci, întreaga familie, apoi lumea de pretutindeni, a început să apară în ținute colorate, neon.

tendințe kardashian
Sursă foto: Getty/Gotty/MEGA

Celebritățile au o influență imensă asupra a ceea ce este popular și, datorită rețelelor sociale, este mai ușor ca niciodată să te îmbraci și să arăți ca celebritățile tale preferate. Ne-am obișnuit ca membrii familiei Kardashian-Jenner să aibă unele dintre cele mai discutate apariții și putem anticipa că prezența lor online va populariza în continuare din ce în ce mai multe piese vestimentare și accesorii care vor deveni noile tendințe în modă.

Citește în continuare Celebrarea femeilor la evenimentul Billboard Women in Music 2022.

Load More Related Articles
Load More By Cioară Ștefania
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Câștigătorii Premiilor Globurile de Aur 2023

A venit timpul să află câștigătorii așteptatelor Globuri de Aur 2023 la cea de a 80-a ediț…