Home Music INNA revine cu videoclipul oficial al single-ului „Not My Baby”, imagini idilice cu artista și ținute stylish

INNA revine cu videoclipul oficial al single-ului „Not My Baby”, imagini idilice cu artista și ținute stylish

3 min read

După ce și-a surprins fanii cu un lyric video animat în care ea însăși este personaj principal, INNA revine cu videoclipul oficial al celui mai recent single „Not My Baby”.

Inna Not my baby

„Not My Baby” a fost compusă de Junior Oliver Frid, Lara Andersson, Michelle Buzz, Alexandra Elena Apostoleanu (INNA) și Fridolin Walcher și produsă de Freedo, producător care a colaborat cu Coldplay, Zara Larsson și The Chainsmokers.

Videoclipul piesei a fost regizat de Bogdan Păun și filmat de Alexandru Mureșan (NGM Creative) cu care INNA a lucrat pentru toate piesele de pe albumul anterior ”YO”, producție video Loops Production.

Echipa de beauty a INNEI a fost formată din Anca Buldur (make-up), Adonis Enache (hair), RDStyling pentru ținute.

„M-am întors la iubirea mea eternă pentru EDM, Not My Baby este una dintre piesele mele preferate! Enjoy!”, a spus INNA.

Lyric video-ul „Not My Baby” are aproape 3.5 milioane de vizualizări.

Single-ul anterior, o colaborare cu Vinka, pentru piesa „Bebe” are peste 13 milioane de vizualizări și a fost pe locul 1 pe radio si TV în România.

Anul trecut, INNA a lansat albumul „YO”, împreună cu ROC Nation, casa de discuri a lui Jay-Z, compus integral de artistă, cu piese care s-au auzit în întreaga lume: „Iguana”, „Tu Manera”, „RA”, incluse și pe coloana sonoră a unor filme celebre precum „Grand Hotel”, „Elite” de pe Netflix, în reclama de la Apple Watch sau în jocul Need For Speed Heat.

Recent, piesa „Tu Manera” a fost inclusă pe coloana sonoră a serialului TV „The Baker and The Beauty” difuzat pe ABC, alături de piese ale unor artiști precum Taylor Swift, Marshmello, Bastille, Camilla Cabello, Halsey și Zara Larsson.

Citește în continuare Cea mai nouă piesă a lui Mark Stam vorbește despre complexitatea unei priviri.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Rico888 și Killa Fonic lansează prima piesă în limba italiană – Tango & Cash

Rico888 și Killa Fonic aduc prima piesă în limba italiană, Tango & Cash, al cărui nume…