Home Movies „Zi după zi”, îndrăgosteşte-te iremediabil la cinema

„Zi după zi”, îndrăgosteşte-te iremediabil la cinema

4 min read

La prima vedere, „Zi după zi” este o poveste încântătoare, amuzantă şi inteligentă despre suişurile şi coborâşurile dragostei adevărate şi despre maturizare. Dar, dacă sapi puţin mai adânc şi treci de suprafaţă, o să descoperi ceva mai mult. Această dramă romantică este bazată pe romanul scris de David Levithan şi urmăreşte povestea unei entităţi adolescente numită simplu A, care se trezeşte în fiecare zi într-un corp diferit. Filmul scoate la iveală lucrurile dificile pe care le înfruntă A atunci când se îndrăgosteşte de Rhiannon, o fată diferită de oricare întâlnită vreodată. Poţi avea oare o relaţie cu un suflet care locuieşte în fiecare zi într-un corp diferit – câteodată băiat, uneori fată, câteodată fundaşul echipei de fotbal, alteori un outsider?

Filmul „Every Day / Zi după zi” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 23 februarie 2018.

„O poveste de dragoste este atemporală şi rămâne unul dintre cele mai frumoase genuri cinematografice, aşa că eu mereu caut noi modalităţi de a vorbi despre felul în care funcţionează dragostea şi despre cum oamenii relaţionează intre ei”, spune producătorul Anthony Bregman. „Când am citit cartea, primul lucru care mi-a venit în minte a fost că acestă poveste nu s-a mai spus până acum – ceea ce este foarte rar în zilele noastre. M-am gândit că este o idee ingenioasă, pe de-o parte foarte simplă, pentru că vorbeşte despre întruchiparea iubirii pentru ceea ce suntem cu adevărat, dar în acelaşi timp complexă, pentru că abordează multe probleme prezente în vieţile tinerilor.”

Dincolo de a explora teme universale despre iubirea adevărată, identitate şi vârstă, filmul „Zi după zi” reflectă în acelaşi timp idei contemporane despre acceptare şi libertatea de a fi ce vrei să fii – o idee care rezonează cu tinerii care resping să fie catalogaţi după stereotipuri sau gen.

„Cred că publicul va veni să vadă «Zi după zi» aşteptându-se la o poveste de iubire adolescentină sau poate pentru distribuţia foarte bună şi dinamica interesantă pe care o are, dar cred că vor pleca cu o altă perspectivă asupra iubirii”, spune Debby Ryan, cea care o interpreteaza pe Jolene, sora lui Rhiannon.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Movies

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Cum să îți transformi casa într-o sărbătoare a simțurilor cu ajutorul Crăciunițelor

Pentru masa festivă perfectă, care încântă toate simțurile, decorul mesei este la fel de i…