Home LifeStyle Zentiva și brandul Cetilar sprijină Academia de Înot Dinamo în misiunea de a învăța 15.000 de copii să înoate

Zentiva și brandul Cetilar sprijină Academia de Înot Dinamo în misiunea de a învăța 15.000 de copii să înoate

8 min read

Brandul Cetilar susține misiunea Academiei de Înot Dinamo, printr-un parteneriat prin care academia se angajează să contribuie la încurajarea înotului în rândurile copiilor. Academia, inițiată și condusă din poziția de manager de către Mihai Popovici, tatăl sportivului David Popovici, urmărește să ofere cele mai bune condiții și de experiență profesională pe mai multe paliere, de la inițiere și recreere până la performanță. În plus, cu sprijinul Cetilar, cel puțin 40 de copii proveniți din medii defavorizate vor fi învățați să înoate și, ulterior, vor fi susținuți să se dezvolte în cadrul Academiei și chiar să performeze.

Cetilar, brand prezent în România prin Grupul Zentiva, are un angajament solid față de sport, sprijinind la nivel internațional competiții și echipe în fotbal, automobilism, yachting și atletism.

„Angajamentul Cetilar este de a susține evenimentele sportive și inițiativele pentru promovarea unui stil de viață activ și sănătos. Acestea pot și trebuie să înceapă devreme, pentru că le permit copiilor să se dezvolte sănătos și armonios, și, în unele cazuri, să ajungă mari campioni. Performanțele recente din înotul românesc arată, încă o dată, că dorința sau talentul trebuie să întâlnească oportunitatea, îndrumarea profesionistă și condițiile materiale. Ne alăturăm cu drag Academiei de Înot Dinamo pentru a ajuta părinții să le ofere copiilor mai multe șanse să descopere plăcerea înotului și să poată face performanță.”, a declarat Daniel Petre, Head of Marketing CHC Zentiva România.

„Mulțumim Cetilar și Zentiva pentru că ne ajută să ne îndeplinim obiectivele și să ducem speranță chiar și acolo unde sunt mai puține oportunități pentru sport și înot. Academia își propune, în primul rând, să-i învețe pe copii să se bucure de sport și mai apoi să descopere performanța. Noi creștem campioni într-un concept modern, în care înotul se învață prin joacă. Cu inspirație din partea tinerilor noștri sportivi și cu sprijin din partea comunității de afaceri sperăm să facem cât mai mulți copii să iubească înotul.”, a declarat Mihai Popovici, Manager Academia de Înot Dinamo.

Cetilar este un dispozitiv medical tip cremă, original, eliberat fără prescripție medicală, pentru articulații, mușchi și tendoane. Este folosit pentru reducerea simptomelor dureroase musculare, recuperarea funcțională în timpul reabilitării după inflamație articulară sau leziuni, pentru tratamentul tulburărilor articulare cauzate de osteoartrită, pentru îmbunătățirea funcției articulare și a capacității de mișcare și pentru recuperarea mobilității normale în cazul leziunilor articulare la sportivi.

Cetilar este singurul dispozitiv de acest gen certificat Play Sure Doping Free – nu conține nicio substanță dopantă, fiind potrivit pentru practicanții de sport la toate nivelurile.

Despre Zentiva

Zentiva SA este parte a grupului european Zentiva, unul dintre cei mai importanți producători de medicamente generice din Europa. Grupul este prezent în peste 30 de țări și deține unități de producție la București, Praga și Ankleshwar și un centru de cercetare și dezvoltare în Cehia.

În acest moment grupul Zentiva deține 2 fabrici la București: fabrica Zentiva care funcționează neîntrerupt de la inaugurarea sa din 1962 și fabrica Labormed, una dintre cele mai moderne unități de producție a medicamentelor solide orale din România, rezultatul primei investiții greenfield din industria farmaceutică din țara noastră.

În prezent, Zentiva este cel mai mare producător de generice de pe plan local, în volume vândute.

Alături de echipa grupului Zentiva de peste 4800 persoane și rețeaua de 4 fabrici, ne străduim să fim campionii medicamentelor generice din Europa, pentru a sprijini mai bine nevoile zilnice de asistență medicală ale oamenilor.

Credem că sănătatea trebuie să fie un drept și nu un privilegiu. Mai mult ca oricând, oamenii au nevoie de acces mai ușor la medicamente de înaltă calitate și la sănătate. Lucrăm în strânsă legătură cu medicii, farmaciștii, distribuitorii, autoritățile de reglementare și guvernamentale pentru a asigura soluțiile de zi cu zi de care depindem cu toții.
www.zentiva.ro.

Citește în continuare adidas Sportswear lansează o nouă colecție Z.N.E.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In LifeStyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Secretele unui păr sănătos chiar și în zilele caniculare

De ce este nevoie să ne pregătim părul pentru zilele caniculare? Deși soarele este o sursă…