Home Fashion Victoria’s Secret lansează noua campanie My Wings, My Way

Victoria’s Secret lansează noua campanie My Wings, My Way

3 min read

Victoria’s Secret aduce în prim-plan o nouă campanie numită My Wings, My Way, dorind să transmită glamour-ul și iconografia atemporală a brandului într-un mod fresh și reimaginat. Punctele forte ale campaniei vor fi aripile emblematice, alături de o distribuție feminină dinamică și puternică din cadrul Tour 23. Fiecare dintre modele a avut posibilitatea să-și aleagă personal o pereche de aripi pe care să le poarte, transpunându-și astfel caracterul individual și stilul creativ distinct. Printre numele pe care le vom descoperi se numără Abby Champion, Adriana Lima, Adwoa Aboah, Gigi Hadid, Hailey Biber, Julia Fox, Lila Moss, Nyagua Ruea, Steph Shiu, Valentina Sampaio, Winnie Harlow și nu numai.

My Wings, My Way

Campania My Wings, My Way a fost surprinsă de fotograful recunoscut internațional, Carlijn Jacobs, fiind susținut de stilista Camilla Nickerson. Aceasta a fost filmată în Barcelona, pe platourile The Tour, următorul proiect special al brandului, care se va concentra pe creații globale emergente. Creativii parte din The Tour sunt recunoscuți drept VS20 și au colaborat împreună pentru a crea propriile lor colecții.

Pe lângă această veste superbă, Victoria’s Secret ne surprinde și cu lansarea în premieră a sezonului 3 din podcastul original al brandului, numit VS Voices, găzduit de avocata Amanda de Cadenet. Printre invitații acestui sezon se numără creatori și talente care au participat la The Tour, inclusiv Bubi Ogisi (Designer VS20 Lagos House), Supriya Lele (Designer VS20 London House), Emily Ratajowski, Colin Jones și alții. VS Voices inspiră și conectează toate vocile și opiniile, împărtășind poveștile și experiențele distincte ale celor care împărtășesc o pasiune comună de a aduce schimbări pozitive în lume.

Campania My Wings, My Way este disponibilă pe toate canalele de comunicare Victoria’s Secret, iar sezonul 3 din VS Voices este disponibil pe IHeartRadio.

Citește în continuare Accesorii din ananas, o alternativă eco propusă de Iutta x Piñatex®.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Feeric Fashion Week 2024: prezentări de modă în buncăr, la Aeroport și pe circuit de karting

Festivalul ajunge la a 16-a ediție, consolidându-și poziția de eveniment de referință în l…