Home Events VegFest, evenimentul dedicat consumatorilor de mâncare vegană, succes uriaș la Romanian Creative Week

VegFest, evenimentul dedicat consumatorilor de mâncare vegană, succes uriaș la Romanian Creative Week

7 min read

VegFest, evenimentul dedicat consumatorilor de mâncare vegană, organizat la Iași, pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în perioada 4-6 iunie 2021, în cadrul Romanian Creative Week (RCW), s-a bucurat de un succes răsunător în ziua deschiderii.

VegFest Iasi

Mii de oameni au trecut pe la standurile celor zece producători autohtoni de produse vegetale prezenți la VegFest, astfel că o parte din rafturi au fost golite. Cele mai căutate produse au fost: micii, prăjiturile, brânza, toate vegane. Un interes mare l-au stârnit și sucurile, pudrele proteice din aronia, precum și batoanele din cereale.

„Suntem impresionați și foarte bucuroși că VegFest a atras, din prima zi, atât de mulți participanți la târg. Nu ne așteptam la un asemenea succes. Toate produsele de la târg sunt făcute de producători locali, din Iași și din București.

Cei care au rămas cu rafturile goale s-au aprovizionat deja, de sâmbătă noapte, aducând marfă la târg, pentru că ne așteaptă un weekend întreg alături de ieșeni. De sâmbătă dimineață, deja, sute de oameni ne-au vizitat”, a declarat Alexandra Corbu, organizatoarea VegFest și președinta Asociației Veganilor din România. 

VegFest

VegFest se alătură celorlalte festivaluri din cadrul Romanian Creative Week, cel mai important eveniment dedicat industriilor creative din România și primul mare eveniment cu public organizat anul acesta în țară: Romanian Fashion Week, Architecture, Musicalling, Expo (in)Between, Moldova Film Festival, Visual Arts, House of influencers, VegFest și altele.

Detalii despre VegFest: https://romaniancreativeweek.ro/creative-extra/

Despre Romanian Creative Week

Romanian Creative Week este organizat de Federația Patronatelor din Industriile Creative (FEPIC), Primăria Municipiului Iași și Palas. FEPIC este singura federație patronală reprezentativă la nivel național ce activează în sectorul Industriilor Creative din România. Înființată la Iași, în 2011, FEIPC a organizat până în prezent peste 50 de acțiuni de promovare națională și internațională a industriilor creative românești. Amănunte despre RCW, pe www.romaniancreativeweek.ro, pe paginile noastre de Facebook, Instagram și pe canalul de YouTube.

Partenerii primei ediții a Romanian Creative Week sunt: Federația Patronatelor din Industriile Creative (FEPIC), Primăria Municipiului Iași, Palas, Complexul Muzeal Național Moldova Iași, UniCredit Bank, Lancôme, George, primul banking inteligent, Philips, Raiffeisen Bank, glo™, Teilor, Freudenberg Performance Materials Apparel, Greenfield, Volvo, DPD, Laboratoarele Praxis, Nestea, Rodotex, ROTON, September, ProEvent, Share Architects, Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași, Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Iași, MECENA.art, Ordinul Arhitecților din România, Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Iași, Travis Tours, Indiero, Miraval, Tribeca, Czech In, Humans of Architecture, Urbasn Eye, Humans Anticafe, Administrația Națională Apele Române, Carpatina, Facultatea de Arhitectură din Iași.

Partenerii Media ai evenimentului Romanian Creative Week: Pro TV, TikTok, TVR Iași, Agerpres, Elle, A List Magazine, Radio Iași, Newsweek România.

Sănătatea este și prioritatea noastră

Sănătatea este o prioritate pentru noi toți, iar întregul eveniment Romanian Creative Week este organizat conform regulilor stabilite de autorități în vederea combaterii pandemiei de COVID-19. Pentru a respecta cu toții aceste reguli, îi rugăm pe cei care vor participa la evenimentele RCW să aibă în vedere și măsurile de mai jos:

* Să facă dovada vaccinării anti-COVID 19, prezentând adeverința de vaccinare în momentul accesului la eveniment;

sau

* Să prezinte un test RT PCR, cu rezultat negativ, făcut cu cel mult 72 de ore înainte de eveniment;

sau

* Să prezinte o adeverință din care să rezulte că se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi, ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Citește în continuare Pe 12 iunie Noaptea Muzeelor va fi prezentă la nivel național în 185 de spații culturale.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

INTERVIU | Sweet Paprika – Gabriela Atanasov: „Everybody can be a sweet paprika girl”

Creator de conținut în mediul online, creator de haine, antreprenor, la bază artistă neînț…