Home Fashion Shows Vedete care nu au purtat negru la Golden Globes 2018

Vedete care nu au purtat negru la Golden Globes 2018

2 min read

Deși cele mai multe vedete au pășit pe covorul roșu de la Golden Globes în ținute vestimentare all-black, unele dintre ele au ales culoarea.

Solidare cu mișcarea Time’s Up, cele mai mari actrițe și alte femei importante din industria cinematografică au convenit să se îmbrace în negru la decernarea premiilor Golden Globes 2018, în semn de protest împotriva cazurilor de hărțuire sexuală de la Hollywood.

Vedetele care nu au respectat codul vestimentar au reprezentat o pată de culoare în marea de negru ce a reprezentat ceremonia Golden Globes 2018, declanșând sentimente contradictorii, de la a fi considerate acte de curaj la acte de sfidare.

Barbara Meier, Blanca Blanco și Meher Tatna au declarat că nu își doresc ca alegerile făcute să fie interpretate ca fiind în opoziție cu mișcarea Time’s Up și că femeile nu ar trebui să se îmbrace în negru ca să fie respectate și luate în serios. Meher Tatna și-a argumentat decizia ca fiind, în primul rând, bazată pe cultura indiană, conform căreia în cadrul unei celebrări este de așteptat să te îmbraci cât mai colorat, nicidecum în negru. Pentru a-și arăta totuși susținerea, Meher Tatna și-a accesorizat ținuta cu o insignă cu inscripția Time’s Up.

Citește și articolul despre cine sunt câștigătorii Globurilor de Aur.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Fashion Shows

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Toate bijuteriile Pandora vor fi realizate din aur și argint reciclate

Pandora, cel mai mare brand de bijuterii din lume, a anunțat astăzi că va înceta în totali…