Home Fashion Accessories Uniți prin iubire și stil cu Pandora

Uniți prin iubire și stil cu Pandora

4 min read

Sărbătorește legăturile eterne ale familiei cu noua serie Uniți prin iubire de la Pandora. Versatile și inedite, noile bijuterii finisate manual sunt inspirate din simbolurile emblematice ale dragostei dintre membrii familiei și din puterea nemărginită a mamelor.

Design-ul unic, meșteșugul detaliat al bijutierilor noștri talentați, pasiunea pentru exprimarea liberă a sentimentelor și aprecierea pentru dragostea maternă au stat la baza creării unui nou simbol clasic Pandora: mult îndrăgita formă a inimii este reinterpretată și combinată cu forma nodului iubirii și a infinitului.

Simbolizând legăturile atemporale și dragostea infinită a mamei și a celor dragi, noile bijuterii din argint 925 sclipitor sunt realizate din zale rafinate, rotunjite, amintindu-ne de simbolul inimii și al nodului iubirii de nedestrămat. Noua gamă de bijuterii Inimi înnodate celebrează Ziua Internațională a Mamei prin coliere, brățări, inele și cercei cu modele unice, cu zale întrepătrunse infinite și straturi strălucitoare de zirconiu cubic multifațetat. Inelul Inimă înnodată, piesa statement a noii colecții, redefinește dragostea pentru mama și aduce un tribut resurselor inepuizabile, puterii extraordinare și dragostei necondiționate ale acesteia.

Sezonul acesta, de Ziua Internațională a Mamei, exprimarea sentimentelor nu trebuie să cunoască limite. Sărbătoriți-vă mamele și aduceți-le un omagiu cu bijuterii prețioase, pline de însemnătate, care vă vor aminti cu fiecare sclipire a lor de una dintre cele mai pure și speciale forme de dragoste – cea de mamă. Oferiți un cadou ce va fi mereu la modă și care vă va aminti întotdeauna de legătura specială dintre voi.

DESPRE PANDORA

Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne, realizate din materiale veritabile. Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA simbolizează momentele de neuitat ale vieţii şi valorile personale. Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă, fiind distribuite în peste 100 de ţări, de pe şase continente, prin aproximativ 7,700 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,600 de magazine-concept.

Găsiţi-vă inspiraţia pe www.pandora.net

Citește în continuare Noile modele de ochelari de soare Fendi x Gentle Monster.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Accessories

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Classix Festival, ziua a 2-a: Viitorul muzicii clasice și Concertul Romantic

Ziua de 17 februarie a găzduit la Iași două evenimente organizate în cadrul Classix Festiv…