Home Fashion Totul despre „C’est Magique!”, noua colecție lansată de Raluca Soare

Totul despre „C’est Magique!”, noua colecție lansată de Raluca Soare

5 min read

La finalul lunii iunie, într-o grădină de poveste, s-a lansat în premieră Cruise Collection 2024 by Raluca Soare. Află mai multe despre colecție, despre spectacolul organizat la București și despre conceptul „C’est Magique!” imaginat de designer.

Conceptul „C’est Magique!” s-a născut din stările interioare ale creatoarei, Raluca Soare, atunci când creează, atunci când îmbracă oamenii în atitudine, dar și din magia imprimeurilor, culorilor și materialelor folosite.

A fost un spectacol magic, ludic, cu vibe de carnaval care a dorit să trezească în fiecare dintre participanți MAGIA & BUCURIA. Noua colecție este un mix de piese pret-a-porter, ușoare, de vară, în care primează culoarea, prospețimea, calitatea materialului și fluiditatea. Unele sunt adevărate exerciții de imaginație și design care au impresionat publicul și au stârnit aplauze în mai multe rânduri.

„Mi-am dorit să creez un eveniment pentru bucureștenii mei și pentru orașul meu iubit. C’est Magique! se adresează tuturor celor care își dau voie să iubească culoarea, altfelul, unicul și care vor să întoarcă priviri, să scoată din ei tot ce este mai magic și mai curajos. Nu există vârstă, nu există statut social, nu există aproape nimic… ești doar tu față în față cu tine și curajul de care ai nevoie pentru a te arăta lumii împreună cu toate calitățile tale”, ne povestește designerul român Raluca Soare.

Au defilat pe podium modele, persoane publice, oameni din media, artiști și alți oameni din lumea Raluca Soare, care rezonează cu acest brand și cu viziunea creatoarei. De asemenea, au defilat și copii, care au energizat podiumul cu atitudinea lor chiar în deschiderea evenimentului.

O altă surpriză a serii au fost actrițele care au defilat pe catalige și ne-au scos din realitate cu acest show și ne-au dus într-o altă dimensiune, una ludică și creativă, în care orice e posibil. Invitații au admirat și aplaudat momentele spectaculoase ale show-ului și și-au ales ținutele preferate.

Alături de Raluca Soare în acest eveniment au fost multe nume cunoscute în industria fashion & entertainment. În primul rând, evenimentul a fost organizat cu sprijinul și coordonarea creativă a lui Alin Gălățescu. Alături de modele de top, pe scenă au defilat nume mari, cum sunt Monica Davidescu, Ozana Barabancea, Dana Samoil, Simona Muscă, Anisa Săndulache, Alina Ilioi Mureșan, Roxana Gheorghian, Raluca Bădică, Calista, Ana von Laff, Corina Leca, iar în deschiderea evenimentului am savurat momente muzicale oferite de Anisa, Calista și Ozana Barabancea.

Ținutele au fost completate de accesorii spectaculoase de la: Ana Ilie Design, Atelier Danessa, Isandra Atelier, The Pink Overthink, DeCorina Hats, Atlasul cu petale, Mads Jewelery și La Luna Sustainable Jewelry.

Credite text și foto: fotograf REMUS NICOLAESCU

Citește în continuare Secuiana Women: O nouă direcție pentru un brand românesc cu tradiție.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Feeric Fashion Week 2024: prezentări de modă în buncăr, la Aeroport și pe circuit de karting

Festivalul ajunge la a 16-a ediție, consolidându-și poziția de eveniment de referință în l…