Home Kids Toamna se numără BatRoțile. Să turăm motoarele la maximum!

Toamna se numără BatRoțile. Să turăm motoarele la maximum!

4 min read

În lumea vibrantă și plină de acțiune a animației BatRoți, Batmobilul, Bibi, Red, și Batman sunt doar câteva din personajele ce continuă să aducă în prim plan aventuri captivante și învățăminte valoroase pentru publicul tânăr. Stilul inconfundabil al BatRoților ne promite aventuri palpitante în Orașul Gotham, aventuri potențate de gama cromatică prezentată episod de episod!

BatRoti

Noile episoade vor surprinde alte aventuri, alte situații cărora vehiculele super-eroi vor trebui să le facă față, precum accidentarea lui Jestah în timpul pregătirilor pentru o competiție de sporturi extreme de partea echipei Zoomerilor, epuizarea lui Bibi în urma distracției fără margini, situația limită în care Bam se va găsi, iar laturi ascunse ale Orașului Gotham vor fi aduse la lumină. De la înfruntarea temerilor personale la abordarea unor provocări neobișnuite, eroii noștri continuă să mențină echilibrul în oraș. Însă, toate acestea sunt posibile numai sub prisma prieteniei și sprijinului constant pe care BatRoțile și le oferă, ce inspiră spectatorilor de toate vârstele mesajul că perioadele dificile sunt mai ușoare de depășit, iar momentele frumoase sunt cu atât mai speciale, când în jurul tău ai persoane… sau automobile care-ți sunt dragi.

Însoțiți cea mai colorată trupă de vehicule super-eroi în noile lor aventuri comice și pline de suspans din Orașul Gotham, de pe 4 septembrie la Cartoonito!

Apărați Orașul Gotham alături de BatRoți!

Premiera noilor episoade din sezonul 1 va avea loc Luni, 4 septembrie, de la 17:30.

Difuzat zilnic, de la 17:30, la Cartoonito.

Despre Cartoonito

Cartoonito este programul de divertisment pentru preșcolari și famiilile acestora, al Warner Bros. Discovery Kids & Family.  Oferind cel mai bun conținut original pentru preșcolari, cu animațiile cheie Păienjenelul Lucas, Cârtițel și Thomas și Prietenii, Cartoonito este locul unde copiii și familiile se bucură împreună de personaje de încredere, haioase și  incitante deopotrivă. Sprijinind compasiunea, empatia și incluziunea, Cartoonito celebrează individualitatea copiilor preșcolari și își propune să inspire prin conținut animat pozitiv și jucăuș. Cartoonito va oferi programe moderne care au la bază proprietatea intelectuală emblematică pentru copii și familie a Warner Bros. Discovery, care provine de la Warner Bros. Animation și Cartoon Network Studios.

Citește în continuare Aventurile Bravului Prinț Ivandoe continuă în noile episoade de pe CARTOON NETWORK.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Kids

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Premieră la RFW 2024: 8 designeri emergenți au lansat o colecție împreună cu Irina Schrotter, inspirată din viața personală

Anul acesta, la Romanian Fashion Week (RFW), eveniment care se desfășoară la Iași în perio…