Home Health & Beauty Tinerețe fără bătrânețe – Colagenul

Tinerețe fără bătrânețe – Colagenul

6 min read

Corpul uman este un mecanism complet format din miliarde de celule; mijlocul nostru de supraviețuire. Dar asemeni altor mecanisme, în timp, organismul ajunge să nu mai funcționeze în parametri optimi. Până într-un punct al vieții noastre nu ne facem griji legate de modul în care arată pielea, de textura și fragilitatea părului sau de sănătatea unghiilor, însă vine o vreme când toate acestea devin aspecte importante pentru bunăstarea noastră. Cum putem nu doar să ne simțim mai tineri, ci să și arătăm ca la 20 de ani? Colagenul este răspunsul.

Etimologia cuvântului colagen își are rădăcinile pe meleaguri elene și se traduce prin „producătorul de lipici”. Specialiștii definesc colagenul ca fiind o proteină a țesutului conjunctiv, care reprezintă ingredientul sigur al unei tinereți fără bătrânețe, datorită efectelor sale benefice asupra întregului organism.

Important de știut este faptul că producția de colagen pe care organismul ne-o asigură scade odată cu înaintarea în vârstă. După 30 de ani, cantitatea de colagen oferită de sistemul nostru în mod natural scade considerabil. Stilul de viață, alimentația, stresul sau hidratarea necorespunzătoare sunt doar câțiva din factorii care contribuie la diminuarea cantității de colagen.

Secretul tinereții

colagenulCercetătorii din cadrul laboratoarelor Doppelherz au analizat nu doar procesul natural de îmbătrânire, ci și maniera de a trăi a unei lumi aflate tot timpul în mișcare. Astfel că, în urma cercetărilor făcute au creat un produs care oferă atât peptide de colagen, cât și substanțe esențiale nutritive precum Vitamina A, Vitamina E, Biotină, Zinc și Cupru.

La acest amestec au adăugat și extract de fructe açaí care au o mare putere antioxidantă, crescând energia și rezistența organismului și întărind sistemul imunitar.

Zincul și Vitamina E sunt recunoscute pentru proprietățile lor anti-îmbătrânire, în timp ce Vitamina A și Biotina îmbunătățesc sănătatea pielii, a părului și a unghiilor.

Conform rezultatelor, în urma consumului de peptide de colagen, pielea devine mai netedă, hidratată și tonifiată, în timp ce părul își recapătă elasticitatea și strălucirea. O îmbunătățire considerabilă se poate observa și la unghii, acestea devenind mai rezistente și mai puternice.

Fiind o proteină cu moleculă mare, colagenul nu poate fi absorbit ca atare în organism, motiv pentru care necesită hidroliză sub formă de peptide de colagen care se absorb mai rapid și au o eficiență superioară.

În plus, peptidele de colagen intensifică creșterea, regenerarea și hidratarea părului și previn exfolierea unghiilor.
Studiile arată că aportul zilnic al 2.5 g de peptide de colagen pe parcursul a 4 săptămâni crește elasticitatea pielii cu 7%. După 8 săptămâni de folosire reduce în procent de 20% adâncimea ridurilor. Totodată, după primele 4 săptămâni de utilizare s-a observat îmbunatățirea aspectului și a rezistenței unghiilor.

Doppelherz System Kollagen Beauty este o combinație de substanțe nutritive care stimulează sinteza colagenului și sprijină sănătatea pielii, unghiilor și părului.

Vine într-o formă lichidă, ușor de întrebuințat, cu gust plăcut de litchi și pepene galben.

Îmbinat cu un stil de viață armonios, Doppelherz System Kollagen Beauty este rețeta ideală pentru tinerețea care nu doar se simte, ci este și vizibilă.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Health & Beauty

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

ORGANIZATORII UNTOLD ȘI NEVERSEA ÎȘI ASUMĂ DECIZIA DE AMÂNARE A FESTIVALURILOR, PENTRU 2021!

În ultimii 5 ani, am trăit împreună, în fiecare an, cele mai intense experiențe și am scri…