Home Events Timișoara Fashion Week – ediția a IV-a

Timișoara Fashion Week – ediția a IV-a

4 min read

Misiunea Timișoara Fashion Week vizează promovarea culturii românești, precum și deschiderea de noi orizonturi pentru designeri. Evenimentul care își dorește să pună Timișoara pe harta modei românești, ajuns în această toamnă la cea de-a patra ediție, a avut loc în 24-25 octombrie sub cupola Palazzo.

Timișoara Fashion Week este un eveniment care treptat devine tradiție și deschide orizonturi, reușind să reunească în Timișoara bloggeri, jurnaliști, make-up artiști, hair-stiliști și pasionați de modă din toate colțurile țării. Organizat cu ajutorul sponsorilor, partenerilor și voluntarilor, motorul principal al acestor zile dedicate modei este Rodica Costea, evenimentul fiind prezentat de Cosmina Păsărin și având-o ca invitat special pe Iulia Albu.

Timișoara Fashion Week
Rodica Costea Royal Concept

Momentul de deschidere al evenimentului a aparținut brandului Rodica Costea Royal Concept, care a prezentat o colecție de halate, coronițe, cercei și voaluri cu fire de aur, intitulată „Black and Gold”. Daniela Crudu, care a purtat o salopetă creată de Rodica Costea, cercei și coroană din aceeași colecție, a urcat pe podium pentru a încheia prezentarea.

Șase studenți de la Facultatea de Arte și Design, Mirela Cioara, Andreea Cuciureanu, Andreea Plesa, Alexandru Balan, Bianca Chiriac, Maria Dombrov,  și-au prezentat colecțiile în cadrul celei de-a IV-a ediții Timișoara Fashion Week, fiind premiați de Rodica Costea și invitați speciali la eveniment.

Timișoara Fashion Week
Bianca Chiriac

Printre cei peste 30 de designeri care și-au prezentat colecțiile pe podiumul Timișoara Fashion Week au fost și Diana Caramaci, Aura Dumitru, Daniela Chisalita, Pif Stephano.

Timișoara Fashion Week
Diana Caramaci

Colecția „Monolog 20.19.” a designerului Pif Stephano a dorit să combată eticheta cotidianului asociată culorii roz, designerul propunând o estetică reprezentată de un hibrid socio-cultural al unui prezent în care rasa, genul sau orientarea sexuală încă stârnesc opoziții în rândul populațiilor și devin subiecte tensionate care cauzează efecte precum ura, prejudecățile ori discriminarea.

Timișoara Fashion Week
Pif Stephano

Ediția cu numărul IV Timișoara Fashion Week a marcat și debutul brandului de încălțăminte Narubo. Cosmin Criste, model în cadrul TFW, și Marinaș Florin, prieteni foarte buni, au lansat un brand de „pantofi îndrăzneți pentru bărbații curajoși”.

Colecția lui Felix Ramiro a încheiat show-ul din a doua zi, cu o defilare pe Traviata, cântată live de către doi tineri tenori de la Opera din Timișoara, reprezentanta brandului fiind Rodica Costea, care a adus brandul în România.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Showul marionetelor la MFW. Moschino primăvară-vară 2021

Pe măsură ce showurile de modă continuă în moduri din ce în ce mai creative, Jeremy Scott …