Home Music The Motans prezintă „Ani Lumină”, ultima piesă publicată înainte de lansarea celui de-al doilea album din cariera artistului

The Motans prezintă „Ani Lumină”, ultima piesă publicată înainte de lansarea celui de-al doilea album din cariera artistului

1 min read

The Motans lansează în mod oficial „Ani Lumină”, o piesă sensibilă, de dragoste, ce a fost deja publicată la finalul anului 2017 exclusiv sub formă de live session pe canalul de YouTube al artistului.

Ani Lumină

Piesa a fost compusă de către Denis Roabeș, Vladimir Coman Popescu, Rusu Andrei Damian, Matei Bulencea, Said Ali și Micu Dorian, versurile au fost scrise de către Denis Roabeș, iar producția îi aparține lui Vladimir Coman Popescu.

Piesa este lansată cu lyric video cu un concept de Doru Boancă, visual artistul cu care The Motans colaborează pentru conținutul creat pe social media.

„Ani Lumină” este ultima piesă publicată de către artist înaintea lansării celui de-al doilea album The Motans, album ce se numește My Rhythm & Soul, conține 12 piese și un intro reprezentativ și va fi lansat pe data de 13 August.

Citește în continuare The Motans lansează „Spirit Ateist”, o piesă manifest despre viața trăită pe fast-forward.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Versacepolis | Versace primăvară-vară 2021

Pentru prezentarea colecției primăvară-vară 2021, inspirată de frumusețea și energia natur…