Home News TEZYO deschide primul magazin în Buzău, ajungând la o rețea națională de 37 de magazine

TEZYO deschide primul magazin în Buzău, ajungând la o rețea națională de 37 de magazine

7 min read

București, 12 august 2019 – Grupul Otter Distribution, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața românească de încălţăminte, a deschis primul magazin TEZYO în Buzău, ajungând astfel la o rețea de 37 de magazine deschise la nivel național.

tezyo

Noul magazin TEZYO a fost inaugurat pe 8 august în centrul comercial Shopping City Buzău și dispune de o suprafață totală de 120 mp, investiția ridicându-se la aproximativ 700 euro/mp. În prezent, brandul deține 37 de magazine în 22 de orașe din România și 2 magazine la nivel regional, în Cehia. Anul acesta rețeaua s-a extins cu patru magazine la nivel național, aliniate perfect valorilor si conceptului de comunicare TEZYO – Real Glam. Acesta promovează stilul personal și alegerea pieselor care te reprezintă. Ești Real Glam atunci când te simți bine în ceea ce alegi să porți, indiferent de context.

„Deschiderea unui nou magazin TEZYO în Buzău reprezintă un pas firesc în strategia de dezvoltare a companiei, iar pe lângă extinderea pe piață, ne vom concentra pe continuarea dezvoltării sistemului integrat omnichannel, offline si online, dedicat clienților TEZYO, prin intermediul magazinului online tezyo.ro. Ne dorim să le oferim consumatorilor noștri o experiență de cumpărare îmbunătățită și mai facilă.” – a declarat Filip Schwartz, fondatorul grupului Otter Distribution.

TEZYO este despre libertatea de exprimare, despre alegerea pieselor potrivite propriului stil, pieselor care te reprezintă. Mai mult, clienții se pot bucura de experiențe inedite de shopping, având acces la o gamă variată de încălțăminte și accesorii de la o multitudine de branduri internaționale precum Epica, Le Colonel, Otter, Geox, Image, Aldo, Clarks, Le Coq Sportif, Bugatti, Adidas, Nike și Pepe Jeans.

tezyo

Despre TEZYO

În România, TEZYO este parte a grupului Otter Distribution și este prezent în toate locațiile cheie din marile orașe, în marile centre comerciale, înglobând 37 magazine multibrand în România și 2 la nivel regional, în Cehia.

TEZYO este un concept de magazin multibrand, urban și fresh, dezvoltat de OTTER Distribution, care dorește să vină în întâmpinarea publicului preocupat de a-și pune în evidență propriul stil cu produse și branduri de încălțăminte cu personalitate și atitudine. În fiecare dintre magazinele TEZYO se regăsesc pantofii potriviți oricărui stil sau oricărei ocazii, precum și accesorii care să completeze perfect fiecare ținută. Este un magazin multistil, în colecțiile sale veți descoperi fie pantofi eleganți, fie pantofi ideali pentru ținutele urbane, fie pantofi casual.

TEZYO oferă o varietate mare de articole de încălțăminte și accesorii; în magazinele TEZYO puteți găsi branduri precum: Geox, Clarks, Aldo, Epica, Le Colonel, Camper, Otter, Ara, Image, Converse, The Flexx, Bugatti, Epica, Le Coq Sportif, Pepe Jeans, Cromia, Gabor, Pepe Jeans, Adidas, New Balance, Nike, Hugo Boss. Produsele se adresează atât femeilor, bărbaților, cât și copiilor.

Local, acestea se găsesc în cele mai importante complexe comerciale din țară: Arad (Atrium Center), Bacău (Arena Mall), Baia Mare (Vivo!), Brăila (Brăila Mall), Brașov (Coresi Shopping Resort și Michael Weiss nr. 20), București (AFI Palace Cotroceni, Băneasa Feeria, Băneasa Shopping City, București Mall, Mega Mall, Park Lake, Plaza România, Promenada, Sun Plaza, Unirea Shopping Center), Cluj-Napoca (Iulius Mall și VIVO!), Constanța (City Park Mall, VIVO!, Tom), Craiova (Electroputere Parc), Focșani (Focșani Mall), Galați (Shopping City), Iași (Palas Shopping Mall), Oradea (Parcul Traian nr. 1), Pitești (VIVO!), Ploiești (Ploiești Shopping City), Râmnicu Vâlcea (River Plaza), Satu Mare (Shopping City), Sibiu (Shopping City și Nicolae Bălcescu nr.10), Suceava (Shopping City), Târgu Mureș (Promenada),  Timișoara (Shopping City și Iulius Mall), Buzău (Shopping City Buzău).

Pentru mai multe informații, accesați http://www.tezyo.ro, https://www.facebook.com/tezyoshoes/ sau https://www.instagram.com/tezyo_shoes/

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Focus on Romanian Designers: prezentare de modă și lansarea ediției de vară Fashion Premium Magazine

Fashion Premium Magazine continuă promovarea designerilor români și a creativității autoht…