Home Deco Stilul minimalist

Stilul minimalist

3 min read

Nu-i așa că un spațiu generos poate deveni unul multifuncțional unde poți să creezi un mix suav între bucătărie, living și dining-room, doar cu puțină inspirație și îndrăzneală?

Ne-am obișnuit cu stilul minimalist adoptat din ce în ce mai mult în rândul decorațiunilor. Bonami.ro ne aduce însă un plus de candoare prin sursele de lumină atât de diferite și complementare, precum și prin jocul de culori. Prin urmare, adoptă pentru anul ce vine un mix ingenios și misterios al surselor de lumină: de la lumânări parfumate, felinare, ghirlande multicolore sau uni până la delicatele lampadare și o cascadă de becuri suspendate.

Îndrăznește să punctezi culoarea doar pe alocuri, prin mici accesorii precum pernuțele de decor sau accesoriile de bucătărie. Trecerea de la un spațiu la altul nu se face brutal, e suficientă o masă mereu pregătită de oaspeți și un covor perfect asortat cu nuanțele camerei. Nu uita! Cuprul este culoarea ce rămâne în trend, aducând un aer vintage locuinței tale.

Magazinul online de mobilă și home&deco a fost înființat în ianuarie 2013, în Cehia. Apoi, s-a extins în Polonia, în 2014, și un an mai târziu și în Slovacia. Bonami are peste 2 milioane de membri înregistrați și peste 180 000 de produse lansate deja. Magazinul are un nou depozit lângă Praga, de unde toate produsele aflate pe stoc sunt transportate în doar 3 zile, în siguranță, către clienții din România. Până acum, peste 1800 de branduri din întreaga lume și-au listat produsele în magazinul Bonami, pentru promovare și vânzare. Printre acestea se numără: Kartell, Joseph Joseph, Nordic Ware, Dara și multe altele.

Load More Related Articles
Load More By Alina Farcas
Load More In Deco

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Tendințe în design interior pentru 2018

Așa cum ne-am obișnuit, fiecare an aduce cu sine tendințe noi atât în materie de fashion, …