Home Deco MIX DE INFLUENȚE

MIX DE INFLUENȚE

3 min read

Sezonul acesta îți propunem un mix de stiluri, printuri și accesorii, gata să transforme casa ta în cel mai șic cămin. Lasă-te inspirată de noile tendințe și îndrăznește să faci o schimbare în viața și căminul tău.

Spațiul de luat masa, un loc cu adevărat fermecător (foto IKEA)

Totul ține de detalii, de aceea îți recomandăm să alegi un tapet mai șic,  pe un singur perete, care să dea o strălucire aparte camerei, dar care să nu te împiedice să schimbi decorul când dorești ceva nou. Alege ca accesorii lampadare, coșulețe sau veselă în ton cu pastelurile alese.

Un hol șic… (foto VIVRE)

Te-ai gândit că poți transforma într-un mod misterios un colțișor din casă, sau chiar holul de la intrare?

Sunt încă în trend poziționarea simetrică a veiozelor elegante, a oglinzilor de dimensiuni mari, dar și combinațiile de lemn, metal și piatră. Nu ezita să creezi un colțișor luxos chiar dacă va fi atipic cu restul casei, tocmai asta va fi și plusul de autenticitate pe care îl dai căminului tău.

 

Un altfel de living  (foto retro- boutique)

Dimensiunea căminului tău se măsoară în câte priviri poate include. Creează un loc special de relaxare acompaniat de lumină difuză și prăjituri delicioase. Influențele luxoase rămân definitorii prin culorile aurii și argintii, lampadarele și catifelele tapițeriilor.

 

Influențe metalice (foto vivre oriental)

Ce spui dacă lângă locul de relaxare îți aduci un colț de Orient?  Întotdeauna s-au țesut cel mai frumos poveștile cu parfum de condimente, fructe confiate sau mătăsuri fine, de aceea îți propunem să creezi un mix de accesorii care aduc povești din îndepărtata Africă sau deșertul Sahara. Obiectele metalice se potrivesc perfect cu o eșarfă de mătase și un felinar vintage.

Load More Related Articles
Load More By Alina Farcas
Load More In Deco

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Tendințe în design interior pentru 2018

Așa cum ne-am obișnuit, fiecare an aduce cu sine tendințe noi atât în materie de fashion, …