Home Events Sore, Pablo Cuevas, Raluca Olaru și Younes El Ainaoui au făcut spectacol la Concord Iași Open, în „finala” la dublu mixt

Sore, Pablo Cuevas, Raluca Olaru și Younes El Ainaoui au făcut spectacol la Concord Iași Open, în „finala” la dublu mixt

1 min read

Turneul ATP Challenger 100 „Concord Iași Open” a oferit, joi, o nouă seară memorabilă, ziua încheindu-se cu un meci demonstrativ superb pe zgura de la Baza Sportivă Ciric.

Concord Iași Open

Cântăreața și actrița Sore (Sorina Cătălina Mihalache) a făcut pereche cu uruguayanul Pablo Cuevas (37 de ani), care doar cu o oră înainte fusese eliminat în optimi la simplu, iar de cealaltă a fileului s-au aflat Raluca Olaru și fostul tenismen marocan Younes El Ainaoui (51 de ani).

Cei patru au făcut spectacol și i-au încântat pe spectatorii aflați în tribune cu loviturile lor, iar Sore a demonstrat că se simte bine și pe zgură, nu doar pe scenă.

După o „finală” extrem de spectaculoasă, Sore – echipată cu un costum complet alb, venită parcă direct de pe iarba londoneză, și partenerul său uruguayan Pablo Cuevas s-au impus în fața dublului Raluca Olaru / Younes El Aynaoui în Maxi-tiebreak, 1-4, 4-2, 10-8.

Citește în continuare INTERVIU | Maria Tudor, femeia care pune în lumină viitorul tenisului românesc.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Feeric Fashion Week 2024: prezentări de modă în buncăr, la Aeroport și pe circuit de karting

Festivalul ajunge la a 16-a ediție, consolidându-și poziția de eveniment de referință în l…