Home Beauty News Sneek Peak – Colecția Aaliyah x M.A.C 

Sneek Peak – Colecția Aaliyah x M.A.C 

4 min read

Pe 2 aprilie, M.A.C Cosmetics a dat publicității imagini cu două produse din cea mai așteptată colecție de până acum, Colecția Aaliyah x M.A.C , inspirată de fenomenul R&B al anilor 90. Cele două produse sunt un ruj nude maroniu și o paletă de farduri pentru ochi ce conține nuanțe de nude alături de nuanțe super metalice.

Numele produselor nu au fost încă divulgate, însă M.A.C Cosmetics a cerut fanilor să ghicească ce melodie și ce videoclip au inspirat cele două produse. Aparent, cel mai vehiculat cântec de către fani a fost One in a Million, dar rămâne să vedem dacă aceștia au și dreptate.

M.A.C Cosmetics a confirmat lansarea colecției, ce a început ca o
petiție online din partea fanilor – ce a adunat peste 26.000 de semnături -, anul trecut în luna august. Pe 2 aprilie au confirmat și datele oficiale ale lansării. Colecția va fi disponibilă online începând cu 20 iunie și în magazine începând cu 21 iunie, în America de Nord.

Rashad Haughton, fratele mai mare al cântăreței, a lucrat îndeaproape cu M.A.C Cosmetics pentru colecția ce aduce înapoi
glam-ul anilor 90. A fost implicat în procesul de creație și s-a asigurat ca fanii să nu fie dezamăgiți de produsele finale.

Pe contul oficial de Instagram al artistei a fost postată o poză cu această ăn care este anunțată colecția cu caption-ul: “Super-fani de pretutindeni – VOI ați făcut această colecție realitate! Inspirată de loialitatea și dragoastea voastră, colecția the 90s-glam @M.A.C Cosmetics se lansează în America de Nord online pe 20 iunie, ajunge în magazine pe 21 iunie și internațional vara aceasta! Aaliyah trăiește în continuare prin intermediul unei colecții de make-up influențată de munca sa inovatoare în muzică și film. #AaliyahForMAC

Tot ce putem adăuga este că abia așteptăm să putem admira întreaga colecție și să vedem ce au de spus bloggerii de beauty din întreaga lume despre produse.

Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Dermabraziunea – tu știi când trebuie apelat la ea?

Dermabraziunea este o tehnică de corecție care absoarbe straturile superficiale ale pielii…