Home Health & Sports Simona Halep a semnat cu Nike

Simona Halep a semnat cu Nike

2 min read

După ce a jucat la Australian Open fără sponsor tehnic, fiind singurul lider WTA care este în această situație, știrile rupturii Simonei Halep de gigantul Adidas au făcut înconjurul lumii. Simona a încheiat contractul cu Adidas chiar înainte de a ajunge locul 1 mondial, pentru că aceștia au refuzat o renegociere a contractului.

Pretențiile Simonei nu sunt neîntemeiate, sumele solicitate de către aceastea fiind o aliniere la contractele pe care alți jucători de rang similar le primesc. Refuzul brandului Adidias a fost perceput de media din întreaga lume ca o desconsiderare la adresa jucătoarei românce. Aceasta nu a avut nicio problemă să renunțe la contract și să joace în echipamentul oficial Australian Open.

După negocieri în care au fost implicate branduri ca Under Armour, Lacoste, New Balance și Nike, Simona s-a antrenat vineri în echipament Nike, confirmând astfel înțelegerea cu noul sponsor. Deși anunțul oficial încă nu a fost făcut, este clar că Nike a ajuns la o înțelegere cu constănțeanca.

În urma contractului semnat cu Nike, Simona Halep va încasa între 1,6 și 2 milioane de euro pe sezon, în funcție de performențele sportive ale jucătoarei constănțence. Până la acest moment, contractul cu Nike este cel mai important contract din cariera Simonei.

Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In Health & Sports

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

HARD ROCK CAFE LANSEAZĂ CEA MAI AMPLĂ INOVARE A MENIULUI

Hard Rock International anunță cea mai amplă inovare a meniului din istoria companiei, cu …