Home Fashion SIGNATURE: colecția consacrată a brandului Murmur reintroduce fantezia în realitate

SIGNATURE: colecția consacrată a brandului Murmur reintroduce fantezia în realitate

4 min read

MURMUR lansează noua colecție din linia Signature, un demers minuțios care pune accent pe ADN-ul brandului și pe stilul de viață al femeii contemporane.

„Pentru a crea colecția MURMUR Signature din 2018,” spune designerul Andreea Bădală, „am reanalizat modelele din istoria MURMUR și am selectat piesele care reprezintă miezul brandului. Signature înseamnă pentru mine cel mai de preț lucru pe care reușesc să-l realizez cu MURMUR: să aduc fantezia în realitate și să sărbătoresc feminitatea. Poate că pentru cele care urmăresc brandul de ceva vreme piesele Signature nu par noi. Dar asta este și ideea unei astfel de linii: să păstrezi ceva atât de specific brandului, cu cerința și cu manifesto îndeplinit, și să îl îmbunătățești constant.”

Colecția perfecționează piesele de semnătură ale brandului, de la body-uri și corsete cu cupe retro purtate de vedete ca Madonna, Beyoncé și Kylie Jenner, până la rochii, fuste statement sau colanți care aduc aminte de ciorapii hold-ups.

Pieselor favorite ale celebrităților internaționale, precum Sculpt Bodysuit, Figure Dress sau Stark Leggings, li s-au adus îmbunătățiri la nivel de material, detaliu și ușurință a purtării. Toate piesele Signature acordă acum o atenție specială mobilității, remarcându-se prin confort și adaptabilitate.

Andreea Bădală a simplificat construcții și a renunțat la anumite ranforsări, tocmai pentru că înțelege nevoia mare de mobilitate a femeii. Senzualitatea evidentă a unor piese e contrabalansată cu jachete fluide și volumetrice, care permit crearea unor ținute complete și ușor adaptabile momentelor unei zile pline.

Nu numai calitatea și flexibilitatea materialelor au fost în atenția echipei de design, ci și efectul tactil pe care îl are piesa, plăcerea secretă de a o purta. Asta se traduce prin detalii mai fine și mai integrate, dar și prin folosirea unor căptușeli de lux care transformă îmbrăcarea într-o experiență unică.

Colecția MURMUR Signature este acum disponibilă în showroom-ul MURMUR, din Strada Icoanei, nr. 75A, București și online pe www.murmurstore.com și la distribuitorii din țară și din străinătate.

Despre Brand:

MURMUR s-a lansat în 2011 ca un concept unic care integrează elemente de lenjerie, adaptate într-un mod inovativ și feminin în piese purtabile, de zi sau seară. Încă de la început, brandul s-a bucurat de atenția presei internaționale, apărând atât în ediții Vogue și ELLE din Europa și Asia, cât și în publicații independente de modă. Vedete precum Madonna, Kylie Jenner, Beyoncé, Lady Gaga și Dua Lipa au ales să poarte produse MURMUR.

 

Load More Related Articles
Load More By Cristina Anti
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Tendințe primăvară-vară 2020 | Singurul ghid de care ai nevoie

La început de an, după ce marile case de modă au spus ce au aveau de spus cu privire la te…