Home Health & Beauty 5 sfaturi pentru împiedicarea apariției ridurilor

5 sfaturi pentru împiedicarea apariției ridurilor

4 min read

Deși știm că nu este posibil, fiecare dintre noi și-ar dori să fie tânăr pentru totdeauna. Specialiștii nu au găsit încă un leac, însă sfaturile de mai jos te vor ajuta să ai un ten mai tânăr pentru mai multă vreme.

  1. Întotdeauna folosește SPF

Soarele este cel mai mare aliat al îmbătrânirii premature iar razele sale afectează tenul tot timpul anului, nu doar în sezonul estival. Folosește o cremă cu factor de protecție ridicat după ce ai aplicat crema hidratantă și înaintea fondului de ten. În funcție de tipul tău de ten, o cremă SPF 50+ își poate oferi și până la 8 ore de protecție împotriva razelor UVA și UVB.

2. Demachiază tenul în fiecare seară

Chiar dacă nu ai folosit produse de make-up, tenul trebuie curățat temeinic în fiecare seară pentru a îndepărta toate impuritățile adunate acolo pe timpul zilei. O demachiere corectă ajută tenul să se refacă pe timpul nopții și împiedică apariția timpurie a ridurilor.

3. Folosește creme potrivite vârstei tale

Nu ar trebui să te culci pe o ureche și să te gândești la creme anti-riduri abia după ce acestea își fac apariția. Cea mai bună metodă de a avea un ten tânăr mai multă vreme este în continuare prevenția. Specialiștii în domeniu au creat serum-uri și creme anti-rid potrivite vârstei 25+, așa că este bine să vezi ce anume ți se potrivește și să plănuiești în avans.

4. Stai departe de tutun

Nu doar că este foarte nesănătos pentru organism, dar ajută și la apariția ridurilor. Este bine nu doar să nu fumați, ci să vă feriți de locurile în care fumul de țigară este prezent. Tenul și părul au foarte tare de suferit de pe urma acestui fum atât de nociv.

5. Bea multă apă

O hidratare bună a organismului ajută la prevenirea apariției ridurilor. Apa ajută la păstrarea elasticității pielii și ajută la transportarea mineralelor în celulele pielii.

Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In Health & Beauty

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

R.I.B.S. – Romanian Insane Barbeque and Sauces

Restaurantul, aflat la parterul unui nou proiect hotelier, Old Town Boutique Hotel din Str…