Home Beauty News Secretele unui păr sănătos chiar și în zilele caniculare

Secretele unui păr sănătos chiar și în zilele caniculare

6 min read

De ce este nevoie să ne pregătim părul pentru zilele caniculare? Deși soarele este o sursă generoasă de vitamina D, expunerea prelungită la razele UV poate afecta sănătatea părului tău prin uscare excesivă sau prin degradarea culorii. A venit momentul să-ți gândești un plan de protecție pornind de la produsele din gama Gerovital Tratament Expert, ce oferă soluții imediate și testate, pentru toate tipurile de păr.

Secretele unui păr sănătos

Dacă părul tău a crescut prea puțin peste iarnă, nu te îngrijora. Lunile reci nu sunt cele mai prietenoase cu părul, însă poți să-i dai o mână de ajutor cu șamponul de densificare cu multi-peptide. Acesta conține Procapil TM, Bio-Capigen PT, peptide și Aquaxyl – ingrediente esențiale pentru revitalizarea scalpului și întărirea firului de păr. Va stimula micro circulația la nivelul scalpului și va ajuta părul să crească mai repede și mai dens. Un stimulent în plus îi poți da cu serul de densificare cu multi-peptide, un tratament fără clătire, ce energizează foliculii de păr inactivi, prin aportul de cafeină și extractul de ghimbir.

Lipsa de strălucire și slăbirea firului de păr sunt și ele efecte neprielnice ale lunilor în care părul a fost mai mult acoperit și n-a primit aportul necesar de vitamine. Bunicile noastre își tratau părul cu petrol și ulei de ricin atunci când era prea tern, iar tehnologia modernă a integrat cu succes aceste ingrediente ce fac mici minuni. Loțiunea cu petroleum le conține din plin, adăugând un plus de vitamine A și E. Nu doar că vei avea un păr hidratat și strălucitor, ci vei beneficia de un tratament complet ce previne despicarea vârfurilor, lucru ce te va ajuta să nu fii nevoită să îl tunzi prea des.

Secretele unui păr sănătos

Părul vopsit sau decolorat e mult mai dificil de tratat, însă vestea bună este că gama Gerovital Tratament Expert are soluții și pentru aceste tipuri de păr. Datorită complexului de keratină hidrolizată și extracte vegetale, șamponul regenerant cu keratină, împreună cu masca regenerantă cu keratină, sunt alegerea perfectă pentru a hrăni părul în profunzime. Poți alterna în rutina de îngrijire cu masca intensiv regenerantă cu petroleum, ce îmbunătățește aspectul părului degradat, uscat și fragil, care are nevoie de suplimentarea aportului de keratină.

Pentru o îngrijire completă a părului, poți opta și pentru un kit de regenerare bogat în vitamine, care previne căderea și stimulează creșterea unor noi fire de păr. E perfect și pentru bărbați, deci îl puteți folosi în familie. Veți vedea rezultate imediate, însă e important să mențineți acest tratament măcar câteva săptămâni.

Odată stabilită strategia de revitalizare a părului, nu uita de regulile de bază: hidratează-te adecvat, acoperă-ți părul când stai mai mult în soare, evită cât de mult poți în zilele calde să folosești föehn sau placă/ondulator și menține o disciplină a tratamentelor. Bucură-te din plin de vară, cu Farmec!

Citește în continuare De ce avem nevoie vara de produse de tip Sun cream cu SPF și cum le alegem.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Feeric Fashion Week 2024: prezentări de modă în buncăr, la Aeroport și pe circuit de karting

Festivalul ajunge la a 16-a ediție, consolidându-și poziția de eveniment de referință în l…