Home Fashion Accessories S-a deschis Corner for You, magazinul tău de lux din Dorobanți

S-a deschis Corner for You, magazinul tău de lux din Dorobanți

4 min read

Pe 11 Mai și-a deschis ușile Corner for You, magazin cu obiecte vintage, unele dintre ele fiind printre puținele care mai există în lume, obiecte de decor, bijuterii, accesorii. La inaugurarea locației de pe strada Intrarea Tudor Ștefan 14 din București au fost invitați iubitori de frumos, de artă, dar și colecționari de obiecte unicate și, nu în ultimul rând, comedianții Costel Bojog și Vlad Bieltz care au pregătit un show electrizant celor prezenți.

Corner for You

Conceptul acestui magazin a fost dezvoltat cu ceva timp în urmă de către surorile Cristina Livia și Laura Chiriloiu, din pasiunea de a călători, de a cunoaște tradiții și culturi și de tot ce ține de obiecte unicat din toate aceste călătorii. Însă în acest an toate aceste idei, inspirații și schițe au luat naștere în ceea ce puteți vedea și voi în zona Dorobanți.

Misiunea Corner for You este să facă oamenii fericiți, să învie frumosul uitat și să ajute persoanele să-și găsească stilul printr-o gamă variată de produse din diferite secole și stiluri.

În showroom, dar și online puteți găsi bijuterii în ediție limitată, semnate de designeri internaționali – broșe Cabouchon, cercei Laura Belle, coliere Givenchy, Pierre Cardin, Chanel, Escada din aur, genți din goblen și argint vintage, produse din porțelan Limoges, produse calitative din bronz, ceramică. Există de asemenea și produse care nu se mai fabrică astăzi, precum matrițe de ciocolată Hochland sau cutii muzicale din diferite perioade istorice.

Produsele provin din colecții internaționale achiziționate din diferite țări din Europa, cât și din Israel, Argentina sau Filipine.

Minunățiile pot fi achiziționate online pe  www.cornerforyou.ro sau direct din showroom, unde bineînțeles puteți găsi o varietate mai mare de produse.

Un plus valoare adus acestui domeniu, echipa Corner for You vă poate aduce la comandă obiectele pe care vi le doriți. Așadar, în cazul în care ați văzut un obiect de artă, o bijuterie, o piesă de mobilier și nu o puteți achiziționa, ei o pot face, pe baza fotografiei de la voi.

Cu siguranță, Corner for You este locul potrivit pentru a găsi un cadou deosebit.

www.cornerforyou.ro

Facebook/Instagram: @corneyforyou.ro

Str. Intrarea Tudor Ștefan, nr. 14, sector 1, București

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Accessories

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Cel mai mare spectacol de arte vizuale din țară la Romanian Creative Week

Creativitate și digital. Tehnologie, teatru, coregrafie, muzică. Demonstrații live făcute …