Home Health & Beauty Rutina de frumusețe profesională

Rutina de frumusețe profesională

4 min read

Rutina unui tratament cosmetic profesional nu se compară cu cea mai bună cremă de față. Pentru ca un estetician valoros îi oferă tenului tău un tratament personalizat, care să satisfacă nevoile pielii tale.
Știm sigur că nu există un serum minune care să înlăture ridurile sau care să le țină la distanță. Ce putem însă face? Ei bine putem introduce în rutina de îngrijire ritualuri punctuale care sa îți mențină tenul frumos și tânăr. Condiția? Să frecventezi o dată pe luna salonul de cosmetică. Iar apoi să continui acasă să construiești ceea ce ai început la salon.

Tu știi cum ar trebui să arate vizita perfectă la cosmeticiană?

Primul pas – mai ales dacă ești la prima vizită într-o locație – completarea unei fișe de client, în care să ți se facă o diagnosticare a tenului. Acest chestionar trebuie să conţină câteva întrebări despre ritualul de îngrijire, tipul de produse folosite acasă, potențiale alergii. Toate aceste informaţii o ajută pe esteticiană să aleagă tipul de tratament care ți se potrivește.

Informații despre tipul de ten și tipul de tratament pe care îl vei experimenta. Cosmeticiana trebuie să te informeze în privința produselor pe care le va folosi, ce proceduri va aplica și cum se numește terapia, ce așteptări să aveți de la ea.

Odată tratamentul început, este necesar ca înainte de fiecare etapă a tratamentului, esteticiana să te informeze ce urmează. Să verifice cum te simți în urma aplicării produselor pe faţă ( de ex: cald, rece, ciupituri, furnicături etc). Nu uita: un tratament facial este un răsfăț și o necesitate totodată. 50 % din succesul unui facial se datorează mişcărilor de masaj executate de esteticiană. Aceste mişcări stimulează secreţia de colagen şi elastină, creşte imunitatea cutanată şi, într-un final, se secretă hormonii fericirii ce grăbesc vindecarea pielii.”

Ultimul produs aplicat pe faţă ca etapă finală, mai ales atunci când se fac extracţii, este protecţia solară minerală, minim 30 SPF. Un serviciu de înfrumuseţare nu este complet fără recomandarea produselor pentru acasă. Vrem să fii conștientă că un tratament pe lună nu poate face minuni cu tenul tău, așa că ai nevoie de multă seriozitate dacă vrei un ten frumos și luminos.

Folosește produse recomandate de un specilist și reprogramează-te pentru următorul tratament. Investește în tine și în frumusețea ta.

Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In Health & Beauty

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Dermabraziunea – tu știi când trebuie apelat la ea?

Dermabraziunea este o tehnică de corecție care absoarbe straturile superficiale ale pielii…