Home LifeStyle elmiplant și Dana Rogoz încurajează frumusețea naturală a femeilor și lansează campania ‘Dezvăluie frumusețea’

elmiplant și Dana Rogoz încurajează frumusețea naturală a femeilor și lansează campania ‘Dezvăluie frumusețea’

4 min read

Frumusețea de care cei din jurul nostru se îndrăgostesc se află la interior, dar depinde doar de noi să o descoperim! Așadar, prin campania ‘Dezvăluie frumusețea’, elmiplant își propune să evidențieze frumusețea naturală a femeilor, cea care provoacă zâmbete și emoții pozitive, și să le redea acestora încrederea în trăsăturile cu care au fost înzestrate.

Fiecare femeie are trăsături naturale care, atunci când sunt corect evidențiate, o diferențiază și o fac să se simtă mai atractivă. Acestea sunt, însă, uitate sau neglijate odată cu trecerea timpului. Așadar, elmiplant, alături de Dana Rogoz, ambasadoarea elmiplant, le încurajează pe femei să își redescopere puterea interioară și să își dezvăluie cu încredere frumusețea naturală.

Pentru reactivarea naturală a colagenului din piele, care va ajuta la menținerea trăsăturilor  naturale, elmiplant a lansat gama MultiCollagen, formată din cremă antirid de zi, de noapte și serumul antirid concentrat. Acestea sunt îmbogățite cu Collagen Restorer, un ingredient antirid premiat, care activează 3 tipuri de colagen natural, iar pielea femeilor își va recăpăta frumusețea printr-o acțiune antirid intensă.

‘Dezvăluie-ți frumusețea’ alături de specialistul elmiplant

elmiplant le acordă femeilor un sprijin suplimentar în procesul de dezvăluire a frumuseții prin crearea unui spațiu dedicat campaniei, situat în centrul comercial Mega Mall din București, la etajul -1, în apropierea supermarketului Carrefour. Un specialist în tehnici de frumusețe le va aștepta acolo, pregătit cu recomandări de îngrijire a tenului și de alegere a coafurii ideale prin care să își evidențieze trăsăturile naturale.

Spațiul va fi disponibil în perioada 11-12 mai, în intervalul orar 12.00 – 20.00, și le va oferi femeilor oportunitatea de a testa produsele MultiCollagen, dar și alte produse elmiplant. În plus, vineri, 11 mai, începând cu ora 16.00, până la 20.00, Dana Rogoz va fi prezentă în spațiul dedicat campaniei, pentru a fi alături de acele femei care doresc să își ‘Dezvăluie frumusețea’ alături de elmiplant.

Acceptă și tu invitația elmiplant și ‘Dezvăluie-ți frumusețea’!

  • Cristalele și energia pozitivă

    Unii oameni găsesc cristale. Alții simt că sunt găsiți de cristale. În ultimii ani au deve…
  • Vivienne Westwood și Burberry

    Colecția în ediție limitată reunește piese iconice din arhiva legendară a lui Vivienne Wes…
  • Ce se poartă, cum se poartă

    În lunile reci, schimbăm foaia și ne supunem cu plăcere celor mai noi trenduri din coafură…
Load More Related Articles
Load More By Raluca Zdrobis
Load More In LifeStyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Dermabraziunea – tu știi când trebuie apelat la ea?

Dermabraziunea este o tehnică de corecție care absoarbe straturile superficiale ale pielii…