Home Beauty News Rochii de seară pentru o Seherazada modernă

Rochii de seară pentru o Seherazada modernă

3 min read

Trăiește 1001 nopți contemporane!

Voalul diafan îi mângaia pielea. Dantela fină îi amplifica feminitatea. Broderia sofisticată îi dadeă o notă dichisită. Seara devenea acel moment misterios, când îndrăznea să viseze, să trăiască, să-și consume fericirea. Era conștientă că eleganța devenise frumusețea care nu avea să dispară niciodată! Culorile pastelate o făceau să se simtă delicată, fragilă, poetică; nuanțele intense îi trezeau pofta de viață și pasiuni ascunse, iar cele închise îi ofereau o notă dramatică, cuceritoare și rebelă. Se simțea ca o Seherezada modernă, ce trăia „1001 de nopți” contemporane.

Athena Philip
Foto: Corina Olaru

Athena Philip lansează colecția de rochii de seară și de ocazie, ce se adresează femeilor care vor să strălucească la evenimentele speciale din viața lor. Realizate manual, din materiale nobile, cu o atenție deosebită acordată finisajelor, rochiile Athena Philip dau un aer power-glam celor ce vor să le integreze în garderoba lor. De la rochii scurte, cu croieli moderne și curajoase, la rochii cu croieli midi, de o eleganță subtilă sau rochii lungi și impunătoare cu detalii ornamentale, creațiile Athena Philip (disponibile în showroom-ul din Calea Dorobanți, nr. 56 sau pe www.athenaphilip.ro) îmbină eleganța clasică cu extravaganța modernă.

Piesele centrale ale colecției sunt realizate din voal natural, cu o cădere amplă și sunt îmbogățite prin aplicații prețioase, brodate manual și tul-uri cu o transparență discretă și seducătoare. Paleta de culori variază de la nuanțele pastelate și calde, la nuanțe reci și intense sau negru dramatic.

Noi deja ne-am îndrăgostit de această colecție!

Athena Philip
Foto: Corina Olaru
Athena Philip
Foto: Corina Olaru
Athena Philip
Foto: Corina Olaru
Athena Philip
Foto: Corina Olaru

Editor: Raluca Iorga.

Load More Related Articles
Load More By Revista FPM
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Despre Maroko sau cum am descoperit comoditatea

A venit vremea rece si căutam altfel de comoditate si utilitate pentru haine. De aceasta d…