Home Fashion Rochia de plajă potrivită te transformă în zeița mării

Rochia de plajă potrivită te transformă în zeița mării

5 min read

Pentru că nu prea îți mai stă gândul la treabă pe căldura asta, ci mai mult la concediu, venim în întâmpinarea ta cu niște idei legate de ținutele de plajă cele mai în vogă în vara lui 2017. Cu siguranță, atunci când apari pe malul mării sau la piscină, ți-ai dori să întorci câteva priviri admirative spre tine. Pentru a fi in centrul atenției trebuie doar să alegi rochia potrivită dimensiunilor tale.

  1. Rochia de plajă cu umeri goi 

Acest tip de rochie care dezgolește umerii este piesa de rezistență a verii. Vei fi cuceritoare într-o astfel de ținută dacă umerii tăi au rotunjimi armonioase. De fapt, pentru o astfel de rochie, aceasta e singura condiție. Poți fi înaltă, scundă, blondă, brunetă, important este să ai umeri frumoși, bronzați uniform, fără dungi de la costumul de baie, iar această ținută te va pune în valoare.

Rochie Tommy Hilfiger

2. Rochia lungă

Modelul cel mai îndrăgit care nu se demodează niciodată este rochia lungă de plajă. Comodă, poate fi purtată cu papuci ori sandale, fiind o opțiune chiar și pentru plimbările pe faleză. Influențele hippie la modă în vara lui 2017 alăturate materialului vaporos îți vor oferi senzația de libertate de care ai atâta nevoie, mai ales în vacanță. Acest gen de rochie se potrivește în special persoanelor înalte.

Rochie Lashez

3. Rochia tip pareo 

Rochia tip pareo din șifon, un material foarte căutat sezonul acesta, se potrivește persoanelor îndrăznețe, cu un corp armonios, dar care știu că e mai incitant să păstrezi puțin mister decât să te dezgolești în fața privirilor din jur. Foarte sexy, cu croi asimetric, acest tip de rochie te poate transforma în centrul de interes al plajei.

Rochie Only

4. Rochia gipsy 

Explozia de culoare oferită de stilul gipsy atrage în fiecare an creatorii de modă și nu se lasă pâna nu introduc măcar un element în creațiile lor. Cele mai spectaculoase modele pentru plajă sunt cele compuse din două piese. Cu un croi lejer, cu crăpătură pe picior și elastic în talie, această ținută se potrivește, evident, persoanelor cu un abdomen plăcut vederii.

Rochie Chic Diva

5. Rochia scurtă

Cea mai comodă piesă vestimentară pentru mersul la plajă este rochia scurtă, vaporoasă, dreaptă. Poate fi purtată atât de persoanele cu siluetă subțire, cât și de cele mai plinuțe. Nu contează cât ești de înaltă sau de scundă, important e să ai picioare frumoase și să pășești cu încredere pe nisip, convinsă fiind de frumusețea ta.

Rochie Iconique
Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Uniunea Muzicienilor Interpreți oferă burse în valoare de 15.000 euro pentru tinerii muzicieni români

Uniunea Muzicienilor Interpreți din România anunță lansarea concursului pentru acordarea B…