Home Fashion Rochia furou ramane in tendinte. Cum trebuie sa o porti corect?

Rochia furou ramane in tendinte. Cum trebuie sa o porti corect?

3 min read

 De cele mai multe ori, rochia furou se poate integra relativ usor in tinutele noastre, atat de zi, cat si de seara, daca tinem cont de trei reguli simple. Asadar, de ce trebuie sa tinem cont,  daca alegem sa purtam un  „slip-dress”.

 Prima regula de baza se refera la „cut-uri”. De aceea, una dintre cele mai safe si totodata corecte metode prin care se poate aborda aceasta piesa este prin combinarea ei cu un T-shirt tetra!

rochia furou

 Acest tip de cut, patratos, va arata intotdeauna minunat cu materialul subtire si usor al furoului.

Urmatoarea regula are in vedere proportiile!

Putem opta pentru un coat pe care sa-l punem deasupra furoului, sau chiar pe umeri! Indiferent de cum alegem sa purtam slip-dress-ul, este bine sa avem in minte propria noastra silueta, mai exact, modul in care o putem face sa para: fie asa cum este ea, naturala, fara trisuri stilistice (daca va permite acest lucru), fie din contra, ajustata! Asa este, putem reproportiona intrega tinuta prin alegerea unui coat daca vrem sa ascundem 3-4 kilograme!

 Ultimul aspect se refera strict la incaltari. De obicei, acest item poate functiona, fie cu o pereche de sandale, fie cu un pantof cu talpa joasa.

Totusi, se pare ca nici cu o pereche de sneakers nu vine prea rau! Daca alegem aceasta ultima varianta, trebuie precizat ca, intreg look-ul, per ansamblu, trebuie sa emane acea doza fresh! Asadar, lasati-va parul cat mai putin legat, sau chiar desfacut, fara pic de makeup, iar efectul este cel garantat!

Evident ca, celebritatilor nu aveau cum sa le scape acest trend. Singura precizare din cele trei tinute de mai sus o are in vedere pe Kim. Este interesant ca a ales sa poarte furoul cu un top Adidas strict sport, insa nu ii mai trebuie acel coat! Este o problema de texturi acolo, asa ca cel mai bine este sa va axati pe zonele prezentate mai sus, pentru a evita orice alta neplacere de acest tip!

Poze: www.pinterest.com

Load More Related Articles
Load More By Revista FPM
Load More In Fashion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Despre Maroko sau cum am descoperit comoditatea

A venit vremea rece si căutam altfel de comoditate si utilitate pentru haine. De aceasta d…