Home LifeStyle „Recipe of Good Deeds”, Veranda Mall – vedete și influenceri au strâns donații pentru copii

„Recipe of Good Deeds”, Veranda Mall – vedete și influenceri au strâns donații pentru copii

3 min read

Veranda Mall și Carrefour au organizat cea de-a cincea ediție a „Recipe of Good Deeds”, un eveniment de strângere de donații pentru copiii și adolescenții care studiază în sectorul 2 din București și care sunt susținuți de Fundația Inocenți.

recipe of good deeds

Fundația își desfășoară activitatea în această zonă a Capitalei și a fost fondată cu scopul de a îmbunătăți viața copiilor aflați în dificultate. În urma evenimentului care a avut loc în apropierea Paștelui, vedete, jurnaliști și bloggeri s-au alăturat cauzei nobile într-un cadru de sărbătoare. Aceștia au colorat, pictat și decorat ouă de Paști în schimbul donațiilor, ajutând astfel acești copii să-și continue studiile.

In paralel, pentru a atrage atentia si mai mult asupra cauzei ce merita sustinuta de un numar cat mai mare de oameni si entitati, campania de donații s-a desfășurat și în social media. Postările dedicate acestui eveniment s-au transformat în bani pentru copiii de la Fundația Inocenți, Veranda Mall oferind câte 10 euro pentru fiecare postare sau share al actiunii.  De asemenea, tinerii au fost sprijiniți și de către cei care au făcut o faptă bună donând direct în cadrul evenimentului caritabil.

„Dorim să mulțumim tuturor celor care au putut și s-au implicat în susținerea campaniei de strângere de fonduri pentru copiii din comunitatea noastră, pentru ca aceștia să își poată continua studiile. De asemenea, suntem recunoscători fata de toti cei care  ne-au fost alături, reușind astfel împreună să realizăm acest eveniment și să strângem fondurile necesare.” a declarat Maria Crăciun, Center Manager, Veranda Mall.

Citește în continuare Muzee și spații alternative noi înscrise în Noaptea Muzeelor 2019.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In LifeStyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Lansarea Muzeului „Identități Fragile”/Muzeul Pandemiei și a Campaniei de colectare a obiectelor-memorie

Rețeaua Națională a Muzeelor (RNMR) lansează un nou proiect muzeal participativ în România…