Home Beauty News Răsfață-te de Black Friday cu surprizele FOREO

Răsfață-te de Black Friday cu surprizele FOREO

7 min read

Cel mai așteptat eveniment al anului în materie de shopping este chiar după colț, iar ofertele interesante și tentante nu întârzie să apară. Acum e momentul să descoperi produse calitative ce pot servi drept achiziții de succes pentru Black Friday (dar și pentru Crăciun). Printre brandurile pe care trebuie să le urmărești se numără și FOREO, brandul suedez de beauty tech. Știm cu toții că sezonul acesta este la modă o piele strălucitoare, tonifiată și sănătoasă, tocmai de aceea nu trebuie să ratezi ofertele din următoarele paragrafe.

Black Friday FOREO

BEAR

Surpriza ideală dacă ești în căutarea unei doze instante de energie. BEAR este un dispozitiv de tonifiere cu microcurent, care te va ajuta cu modelarea facială. Mai mult, este primul dispozitiv medical cu microcurent aprobat de FDA.

Printre beneficii se numără atât efectele anti-îmbătrânire, cât și îmbunătățirea vizibilă a conturului feței, stimulând toți cei 69 de mușchi ai feței și gâtului. Nu în ultimul rând, este dovedit clinic că diminuează semnificativ aspectul ridurilor profunde și al liniilor fine.

BEAR este aici pentru a-ți oferi strălucirea necesară sezonului festiv ce urmează. Ușor, rapid și fără durere. Bucură-te de un discount de 30% la întreaga gamă BEAR cu ocazia Black Friday!

UFO

Îți dorești să ai un plus de hidratare în sezonul rece? FOREO îți oferă acum soluția. UFO 2 este echivalentul unui spa în intimitatea casei tale. Un dispozitiv care îți hrănește atât tenul, cât și mintea, prin tehnologii de ultimă generație – pulsații T-Sonic, terapie cu lumină LED cu spectru complet, crioterapie și termoterapie. UFO 2 este menit să creeze momente de relaxare pură, într-un mediu confortabil și personal.

În cazul în care nu știai, folosirea măștilor în tandem cu UFO 2 îmbunătățește nivelul de hidratare a pielii cu 126% după doar 90 de secunde și, în plus, studiile clinice au arătat că UFO 2 reduce semnificativ aspectul ridurilor în doar 7 zile.

Dacă ești în căutarea unui cadou eficient și elegant, această gamă este pentru tine! Cu ocazia Black Friday, FOREO oferă reduceri la întreaga gamă de măști pentru UFO 2, fiind astfel duo-ul perfect. Ba chiar, brandul suedez include și reduceri de 30% la dispozitivele UFO, UFO mini 2 și UFO mini.

LUNA

Nu ar putea exista o listă de oferte din partea FOREO fără una dintre cele mai emblematice game create vreodată: LUNA, seria de dispozitive de curățare a feței, ce asigură simultan un masaj de fermitate.

Gama LUNA are peri moi din silicon ce asigură o curățare delicată în straturile profunde ale pielii. Este dovedit clinic că acest dispozitiv elimină până la 99,5% din toxinele acumulate – murdărie, exces de sebum și celule moarte. Datorită acestei inovații în industria frumuseții, curățarea feței va deveni un adevărat ritual de self-care, fiind mai mult decât un cadou perfect pentru persoanele pe care le îndrăgești.

LUNA este unul dintre cele mai adorate produse de către celebrități, iar pentru Black Friday, FOREO este pregătit să surprindă pe toată lumea cu o reducere de 30% la întreaga gamă de dispozitive LUNA (excepție fiind gama LUNA 4).

Acestea sunt doar o parte din beneficiile oferite de cele 3 dispozitive enumerate mai sus. Dacă îți dorești să descoperi impactul pozitiv asupra pielii tale, nu trebuie să ratezi Black Friday – momentul când te vei bucura de reduceri de până la 30% pentru produsele selectate de la FOREO.

Vizitează chiar acum foreo.com și retailerii locali precum notino.ro, xpertbeauty.ro, douglas.ro și marionnaud.ro pentru a obține cele mai bune oferte locale.

Citește în continuare Noua colecție Victoria’s Secret este dedicată sărbătorilor.

Load More Related Articles
Load More By Roxana Galescu
Load More In Beauty News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

3 scurtmetraje pentru 3 modele atemporale: Superstar, Gazelle și Samba în noua campanie adidas Originals

De când a fost introdus pentru prima dată în lume, în urmă cu peste 50 de ani, simbolul Tr…