Home Fashion Shows Privé Fashion Events – ambasadori și invitați speciali ai evenimentului de modă ce va avea loc la Iași pe 7 octombrie

Privé Fashion Events – ambasadori și invitați speciali ai evenimentului de modă ce va avea loc la Iași pe 7 octombrie

6 min read

Privé Fashion Events – punctul culminant al nonconvenționalului și creativității. Fiecare detaliu este meticulos gândit pentru a oferi o experiență ce include prezentări de modă care încântă simțurile și expoziții de artă care îmbină măiestria cu inovația. Aici, moda și arta se vor împleti într-o simfonie a esteticului. Întreaga poveste va fi scrisă cu grație și stil de organizatoarea proiectului, Viorela Dimici, pe 7 octombrie, la Iași.

Privé Fashion Events 

Totodată, la evenimentul „fără podium” veți putea descoperi o varietate de colecții impresionante, inclusiv cele ale unor branduri renumite din România, cum ar fi: Antonia Nae, A&S Negulescu, Atelierul de Stil, Revelle, Reya Bridal Couture, Tudor Halațiu, Maison Yvonne. De asemenea, veți avea ocazia să explorați creațiile talentaților designeri din Republica Moldova, printre care se numără Berrezzo, Cotton, Doris, Poison, Ready by FortunaSisters, Nicole Storm, Irene Vitali și 2Coat.

Evenimentul conectează pasionații cu o aplecare profundă pentru estetică – ambasadori și invitați speciali, pe care vă invităm să-i cunoașteți:

Ediţia din acest an se va desfăşura într-o locaţie cu stil – cea mai mare clădire de birouri din România – Palas Campus din Iaşi, sâmbătă, pe 7 octombrie şi va aduce în prim plan 15 designeri de top din România şi Republica Moldova.

În cadrul evenimentului, invitații vor putea admira lucrări de sculptură realizate în bronz și semnate de artistul vizual Felix Aftene, dar şi cea mai recentă expoziție a lui Vladlen Babcinețchi: “Figuri celeste“.

Privé Fashion Events – reperul exclusivității în lumea modei.

Citește în continuare Privé Fashion Events: simfonie vizuală și estetică între artă și modă.

Load More Related Articles
Load More By Echipa FPM
Load More In Fashion Shows

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

Noul ULTRABOOST 5 – Un boost de energie de la adidas

adidas prezintă noul Ultraboost 5, recreat de la talpă la partea superioară, pentru a ofer…