Home Events Premiile Tony 2019 – un curcubeu pe covorul roșu

Premiile Tony 2019 – un curcubeu pe covorul roșu

2 min read

Premiile Tony 2019 pentru excelență în teatru au fost acordate pentru cele mai bune reprezentații din ultimul an. Cea mai importantă noapte din teatru este plină de muzică, dans și spectacol, dar este și o ocazie pentru prezentarea unor ținute senzaționale.

Evenimentul, la care a participat și Anna Wintour, iubitoare și susținătoare a teatrului, a avut ca decor pe covorul roșu simbolul comunității LGBTQ+, realizat din 22000 de trandafiri în culorile curcubeului. Acesta a fost creat cu ajutorul viziunii editorului-șef Vogue, de către cei care se ocupă încă din 2007 de amenajarea spațiului în care se desfășoară Met Gala.

TONY 2019

La Radio City Music Hall, fiecare participant a avut propriul mod de a ieși în evidență, prin ținute clasice, elegante sau dramatice, așa cum era de așteptat de la reprezentanții acestei industrii.

Billy Porter continuă seria aparițiilor care nu trec niciodată neobservate, purtând pentru Premiile Tony 2019 o ținută creată din cortina din spatele căreia a intrat de peste 1000 de ori pe scena spectacolului său de pe Broadway „Kinky Boots”.

tony 2019

Citește în continuare CFDA Fashion Awards 2019.

Load More Related Articles
Load More By Galescu Roxana
Load More In Events

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also

#NoNewClothes | 90 de zile în care să îți regândești relația cu moda

Remake este o organizație înființată în 2017, care își propune să pună capăt segmentului f…